Tänään oli varattu aika kontrollikäynti Sintille Kouvolan eläinlääkäriasemalle. Sintti ei kyllä arastellut paikkaa, vaikka sieltä lähdettiin viime kerralla taju täysin kankaalla. Odotustilassa oli samaan aikaan pieni villakoira, samanikäinen kuin Sinttikin, jolla oli jalka murtunut. Pikkupotilaat olisivat niiiiiin halunneet leikkiä keskenään, mutta kummallakaan ei ollut vielä lupaa riekkua. Ortopedi Esa Kesti hymyili, kun Sintti tepasteli heti rohkeasti moikkailemaan ja antoi hienosti käsitellä itseään. Sintille annettiin myös neljäs Cartofen-pistos. Tällaisen diagnoosin saimme:

"Paraneminen edistynyt hyvin. Palataan hiljalleen normaaliin elämään kivun sallimissa rajoissa seuraavan kahden viikon aikana. Ei vastetta enää taivutuksiin. Cartofen-pistos. Kipulääkitys tarpeen mukaan. Kontrollikäynti kuukauden kuluttua tai aikaisemmin tarpeen mukaan."

Hymyä riitti kyllä tämän diagnoosin jälkeen. Kestin mukaan Sintti antoi todella hyvin taivuttaa polvea, ja kyllä itsekin huomasin, ettei taivuttelu enää aiheuttanut kipureaktiota. Kestin mukaan on vaikea sanoa, että onko kyseessä ollut lievä ristisidevamma (mikä oli ensisijainen diagnoosi) vai nyrjähdys. Nyt saamme sitten pikkuhiljaa palailla normaaliin arkeen, eli lisätä liikunnan määrää. Sintti oli kyllä niin onnellinen, kun pääsi illalla tosi lyhyelle hihnalenkille, yhteensä noin 50 metrin matkalle  Tästä se lähtee!