Jälleen olin kotona vasta puoli yhden maissa ja käytiin päästelemässä höyryjä tokoilun parissa. Hyvin lyhyt treeni, kun alkaa olla jo aika väsy.

Carolla jälleen innokasta seuraamista, vasemmalle käännös tarttee aina pari muistuttelua, että lähtee toimimaan. Hidas- ja juoksuosuus molemmat ok. Seuraamisissa ei huomattamista. Sitten liikkeestä istuminen, ja tää tökkii. Piti ottaa ihan nami avuks ja vetää neiti istumaan. Jää vaan seisomaan, ollaan kyllä viime aikoina hinkattu sitä seisomista luoksetulon takia, että näyttää olevan aika hyvin mielessä. Luoksetulo otettiin kerran, molemmat pysähdykset ok (ainakin mitä erotin hämärässä :D...) Sisällä vielä muutamia toistoja maasta->seiso. Hyvin kyykkää molempiin suuntiin namin perässä.

Vanilla seuraamisessa meinasi hirttää mopo kiinni, eli nami käteen ja muistuttelin sillä paikkaa. Otettiin askeleen tai parin siirtymiä. Sitten uus yritys ja TOIMI. Seuraa likellä, muttei tuupi tai nojaa tai irtoa. Oijoijoi, mitkä perusasennot. Ne on heti kunnossa, kun seuraamispaikka pysyy oikealla kohdalla. Pitää muistaa ottaa nyt vain askeleen tai parin seuraamisia, että tuo oikea paikka olisi varmasti myös kokeessa mielessä. Perusasennoista tuli tänään joka kerta palkka -> toi nopeutta perusasentoihin. Liikkeestä maahanmeno oli täydellinen, tippui kuin kivi. Perusasentoa korjailtiin namin avulla, kun hyppäsi maasta vinoon minun eteen. Luoksetulossa jäi miettimään, että mihinkäs tässä nyt piti mennä. Jotenkin unohtaa pitemmällä matkalla sen, mihin kohtaa pitää tulla eteen istumaan (arpoo myös sivulle menoa). Otettiin lyhyellä matkalla eteen istumisia, nami tippui suusta. Liikkeessä seisomisessa ei huomautettavaa.