Ajeltiin tiistaina (3.6.) Jyväskylään ja pysähdyttiin Aholaiden kentälle treenaamaan. Lämmin kesäsää. Caron kanssa aloittelin. Seuraamiset ihan ok, vähän jäi katselemaan muita koirakoita. Paikalla käännökset ja sivulle liikkumiset tosi hyvät. Kontakti ok. Myös luoksetulon stoppeja noin 15 metrin matkalta, olivat hyviä. Hyppynouto ok. Ei otettu enempää, kun oli niin lämmin sää. Aholaidan kentällä E. Lappeteläisen ottamia kuvia Carosta (kiitos tosi ihanista kuvista!!!, en muuten ikinä treenaa farkuissa, syynä oli se, että ajoin treenikentällä toistä):

Seuraamista:

1619224.jpg

Paikalla käännöksiä:

1619227.jpg

Caron kanssa jatkettiin samoja harjoituksia myös keskiviikkona 4.6. Jyväskylässä Jokivarren koulun kentällä. Samaan tapaan jatkui, nouto vain tasamaa noutona, kun ei ollut hyppyestettä. Tänään torstaina suunnattiin Virojoen koulun kentällä. Siellä painittiin luoksetulon kanssa, ei jäänyt millään seisomaan, vaan meni joko maahan tai istui... Joo-o, ollaan opeteltu ihan älyttömästi tuota luoksetulon istumista :D Lopulta oli otettava tosi lyhyeltä matkalta ja sitten onnistui seisominen. Maahanmenot ok. Myös seuraamista, jossa kontakti katoili alussa, muuten ihan ok meininkiä. Kuumuus taitaa vaikuttaa.

Vanin kanssa meni tiistai-illan treenit Aholaidan kentällä tosi hyvin. Ei mitään moitittavaa liikkeissä ja toimi hyvin häiriössä.  Tässä myös kuvasarja Vanin tokoilusta. Kiitokset E. Lappeteläiselle näistä:

Omaa vuoroa odottamassa.

1619222.jpg

Seuraamista.

1619228.jpg

Odottelua luoksetulossa 1...

1619229.jpg

Odottelua luoksetulossa 2...

1619230.jpg

Luoksetulon lähtö (miten se voi ollakaan tuossa asennossa...)

1619237.jpg

Vauhdilla luokse

1619240.jpg

Edessä istuminen

1619232.jpg

Sivulle tulo

1619234.jpg

Keskiviikkona kokeiltiin Jokivarren koululla kokeenomaista treeniä. Neidin kontakti tippuu HETI, kun liikkeenohjaaja alkaa puhua. Tätä vähän aavistelin jo viime kokeessa. Kahdestaan tekee, mitä vain ilman palkkaakin. Heti, kun liikkeenohjaaja alkaa puhua niin homma tökkii. Jää seuraamisen alussa paikalleen tai irtoaa sivusuunnassa tai jää kesken seuraamisen seisomaan. Meni hermo enkä jaksanut tapella tuon kanssa. Tänään kokeiltiin uudelleen Virojoen koulun kentällä. Siellä eka seuruu aivan katastrofi liikkeenohjauksen kanssa. Sitten ärähdin, ja vaikutus oli suuri. Kontakti alkoi palailla, huomasi siis, ettei liikkeenohjaajan kanssa voikaan pelleillä. Otettiin ärähdyksen jälkeen kunnon palkalla hommia. Liikkeestä maahanmeno, luoksetulo ja seisominen olivat ok.