Käytin koirat uimassa ja pysähdyttiin kotimatkalla läheiselle nurmikentälle tokoilemaan. Aurinkoinen sää, Caro aloitti.

Ensin lyhyitä seuraamisia niin, että käännöksien jälkeen tuli palkka. Oikealle käännös ok, vasemmalle käännyttäessä irtosi ekalla kerralla. Sitten täyskäännös, joka hyvä. Siirtyminen oikealle, hieno. Seuraamisen juoksuosuus ok, hitaassa kävelyssä vähän löysyyttä. Kaiken kaikkiaan hyvää seuraamista.

Sit ruudun pariin, ekalla n. 10 metriä ruutuun. Haisteli vasemman etumerkin ja oikean takamerkin ennen kuin hakeutui keskelle. Innokaasti teki. Sitten uusiksi ja hieno maahan meno. Pidennettiin matkaa n. 20 metriin. Kaksi nopeaa etenemistä ruutuun ja heti maihin, kun käsky kävi. Ruudussa oli kosketusalusta, millä ollaan saatu vauhtia ruutuun menemisessä ja innokas maahanmeno. Jes! Kokeiltiin myös yksi loppuosa, pysyy hienosti maassa ja hakee luonnostaan sivulle seuraamaan.

Tasamaanoutoa pari, luovutus vinossa, muuten ok. Hyppyeste on "tilauksessa", eli pitäisi päästä kohtapuoliin harjoittelemaan hyppynoutoa. Samoin tilauksessa on metallinen kapula ja tukku tunnarikapuloita.

Lopuksi vielä luoksetuloja. Meni maihin, vaikka olisi pitänyt seistä. Sitten uusiksi ja jäi ihmetteleen merkkiä. Täh! Lyhennettiin matkaa ja sit pari onnistunutta, vähän laiskanpuoleista oli, joten yksi lyhyt seisominen ja siitä reilusti palkkaa. Ei jääty hiomaan maahanmenoa. Loppuun rukkasella leikkiä.

Sit VanVan ja ekaksi seuraamista. Lyhyt seuruu ja käännös oikealle, hieno ja palkka lensi. Sit sama vasemmalle ja sekin onnistui upeasti ekalla yrittämällä. Myös täyskäännös tehtiin ja sekin hyvä. Siirryttiin liikkeestä maahanmenoon, ja se ei toiminut. Jäi vaan seisomaan, otin namin avuksi ja näytin käsimerkillä. Johan se sitten löytyi, mutta taitaa olla hakusessa. Liikkeestä seisominen ok, mut liikkuu kun palaan sivulle. Öh. Luoksetulo, tiiviis eteen istuminen, en ottanut perusasentoon. Pidin treenin lyhyenä enkä jäänyt nyt painimaan ongelmakohtien kanssa. Tosi hyvä vire, häntä korkealla teki ja sivulle tulot oli nopeat. Näin on jatkettava, eli pidetään treenit lyhyenä eikä mennä siihen pisteeseen, että alkaa nuppia kiristää (itseltä siis). Se tekee hallaa tekemiselle. Kyllä se osaa :D