Otin koirat mukaan töihin, että päästiin suoraan treenaamaan. Täytyy tässä kehua tyttöjä, kun käyttäytyvät aivan mainiosti työpaikalla. Ne vaan köllöttelevät ja nousevat rapsuteltavaksi, kun työkaverit käyvät työhuoneessa. Tänään annoin niiden olla ruokatauonkin huoneessa eikä mitään ääniä kuulunut. Hienoa harjoitusta vieraisiin paikkoihin rauhoittumisesta, vaikkei niillä siinä ole vaikeuksia ollutkaan.

Mentiin treenikentälle keskenämme, kun Johanna ei pääsytkään bortsupoikien kanssa paikalle omien jalkavaivojen takia. Pilvinen, mutta lämmin sää ja sain sopivan hien pintaan esteitä kannellessa. Vanin kanssa harjoiteltiin ekaksi muuria, hypyt rauhallisia ja kokeilin ohjata molemmilta puolilta. Ei vaikeuksia, ei kolautellut tms. Sitten testailtiin pussia, jätin ensimmäisellä kerralla neidin pussin eteen istumaan ja menin raottamaan, kutsuin luokse. Tuli vauhdilla. Seuraava mentiinkin sitten vierekkäin ja vauhdilla :D On tämäkin näemmä muistissa. Sitten pari muuri-pussi -yhdistelmää. Ok. Sitten taas keinulle, mikä meni upeasti. Kävelin vierellä ja Vani yritti jopa ryysiä vauhdilla eteenpäin. Hidastin hiukan pannasta ja vähän pehmensin tömähdystä. Ei jännittänyt, kerran karkasi keinulle ja se pamahti alas. Neiti könysi maahan, mutta nousi heti uudelleen keinulle. Jännä, miten se nyt kestää tällaiset jutut, kun ennen juoksua ei meinannut millään tulla keinulle. Jotain meidän välisessä suhteessa on kehittynyt (ja erittäin positiiviseen suuntaan).

Carolle rakensin pienen radanpitkän, missä oli putken pimeän pään etsimistä sekä välistä vetoja. Oikeastaan taas vain humputeltiin ja vedätin lyhyitä pätkiä vauhdilla. Carolle myös muistutus pussista ja keinun vahvistamista.

Vanikan kanssa otettiin toisella sessiolla rengasta. Ensin pari toistoa matalalla ja sitten käänsin maksikorkeuteen. Meinasi mennä sivusta, mutta sitten näytin kädellä renkaan sisälle ja heitin muutaman kerran namin. Hyppäsi ilmavasti renkaan läpi. Vanille näyttää olevan vaikeampi puoli se, kun jää minun oikealle puolelle. Se hakee perusasentoa ja siinä säätämisessä hyppii renkaan ohitse. Otettiin siis vaikeammalta puolelta rauhallisia toistoja ja jätettiin hautumaan. Kepeillä vielä pari onnistunutta kuuden kepin sarjaa namivedätyksellä, kunnon kehut ja siihen lopetettiin. Pyörähdin Hesen kautta ja hain ison suklaapirtelön palkaksi itselleni, jäi niin hyvä mieli tyttöjen tekemisestä :D