Iltakymmenen jälkeen mentiin tuohon hiekkakentälle tokottelemaan. Ihanan lämmin kesäilta ja molemmilla koirilla tosi paljon virtaa. Vanin kanssa aloitin. Seuraamiset olivat tänään tosi hyviä. Kontakti pysyi liikkeelle ähdössä (ollaan tätä vahvistettu, eli kontakti, pari askelta ja palkka), myös käännökset toimivat ja juoksuosuuskin :D Mutta perusasentoja joudutaan hinkkaamaan, paikka on kyllä oikea seuraamisessa, mutta jotenkin jää helposti vinoon. Mikähän tässä mättää? Liikkeestä maahanmeno yhden kerran, nopea ja palkka lensi. Seisominen myös ok. Liikkeiden välissä otettiin perusasentoon tulemisia ja riekuttiin vähän lelunkin kanssa. Ei huonompi treeni, seuraaminen oli kyllä mahtavan innokasta.

Caron kanssa ruutua noin 10 metristä. Ekassa ihme haahuilua, mutta sitten löytyi kosketusalusta. Muutama suora veto kosketusalustalla ja sitten mentiin lähemmäksi ja otin alustan pois. Hiukan ihmetteli, mutta tajusi mennä maihin käskystä (tekee sen automaattisesti kosketusalustan kanssa). Näitä muutama toisto. Intoa kyllä piisaa, eli ruutu on mieluinen liike. Sen jälkeen tasamaanoutoja, hiukan saalistaa kapulaa, luovutusasennot ok. Liikkeestä istuminen ok. Luoksetulossa tehtiin vain seisomisia, nyt löytyi stoppi, kun otin takapalkan avuksi. Ja sitten riekuttiin nahkarukkasella, joka osoittautui Caron mielestä hyväksi. Repi ja taisteli, jesh. Loppuun vielä pari ruutua.

Tein lyhyen paikkamakuun niin, että jätin molemmat samaan aikaan maahan. Kävin välillä piilossa ja välillä käännyin selin. Caro makasi kuin tatti, Vani jää aina vähän outoon asentoon. Tai suorassa se on, mutta tassut sojottavat sivuille. Pitäisi saada senkin paikkamakuuseen tietynlainen "jämäkkyys". Rauhassahan se on, mutta tuntuu, että vähän liiankin...