Aamulla herätyskello oli soimassa puoli kahdeksalta, mutta nousin jo ennen seitsemää. Koko yön olin nähnyt unia siitä, että päivän agikisoissa alkaa ukkostaa ja kaikki menee "pilalle". Käytin koirat pikaisesti, pakkasin tavarat valmiiksi ja SÖIN jotakin. Outoa, yleensä mikään ei mene kisa-aamuina alas kurkusta. Jouduin kyllä pariin kertaan nieleskelemään, mutta meni leipää ja jogurttia alas. Päätin ottaa myös Vanin mukaan, kun päätin tekeväni sen kanssa vähän tokohommia ratojen välissä.

Haminassa oltiin ennen yhdeksää ja ilma näytti siinä vaiheessa vielä ihan kelvolliselta. Lähtölistaan vilkaisu kertoi, että lähdettiin kaikille kolmelle mediradalle toiseksi viimeisenä. Eli koiran lämmittelyyn jäi hyvin aikaa aina rataantutustumisen jälkeen. Ensimmäinen rata oli Salme Mujusen tuomaroima agilityrata. Rata oli vauhdikas, siinä oli esimerkiksi yksi suora putki, josta mentiin suoraan u-putkeen. Lisäksi välistävetoja ja takaakiertoja. Saatiin radalla vauhdikas lähtö, kun ensimmäiseltä aidalta mentiin suoraan A:lle, se toimi meidän kohdalla, eli saatiin innokkuus heti matkaan. Viidentenä esteenä oli kepit, minne mentiin vähän vinottain, haki hienosti. Keppien jälkeen oli 90 asteen kulma esteelle ja siinä tuli turha pyörähdys, eli koira meinasi jäädä jalkoihin. Suorasta putkesta tultaessa oli houkuttimena u-putken väärä pää, mutta tämä meni hienosti. Radan keskivaiheilla ollut aitasarja tuotti meille 5 virhepistettä. Eli tultiin u-putkesta aidalle, josta käännyttiin 90 astetta ja koira piti viedä aidan taakse. Se meni hyvin, mutta sitten olisi pitänyt Caro seuraavalle aidalle takaakierrolla. Lähti kyllä hyvin hakemaan, mutta valssasin samalla esteiden väliin ja Caro meinasi lähteä perään. Siitä kielto. Loppu rata meni hienosti ja tuloksena vitonen ja miinusaikaa 4,88 sekuntia. Sillä sijoitus 10.  Hurjasti kehuja, kun pitkästä aikaa saatiin kelvollinen tulos kolmosista. Tämän radan jälkeen alkoi sataa ja sitä kestikin sitten koko loppukisan.

Toinen rata oli tuomariharjoittelija Elina Hannikaisen suunnittelema / tuomaroima agirata. Se löytyy alla seuraavasta linkistä: Toinen rata. Tässä meni rata kokonaisuudessaan tosi kivasta. Aika alussa näkyy videoltakin se, että Caro meinasi karata keinulle, mutta sain sen mukaan. Sitten tuli joku tökkäys tuossa puomilla. Vauhti pysähtyi kun seinään, onneksi menin hakemaan koiran ja sitten jatkettiin matkaa. Paluumatka sujuikin sitten kivemmin :D Loppurata meni ilman sen suurempia mokailuja, ainoastaan pituuden ja putken jälkeisessä käännöksessä meinasin heittää lipat liukkaalla alustalla. Onneksi tasapaino sujui kutakuinkin kasassa ja selvittiin kohdasta ilman virheitä. Kepeille meno tosi hyvä, vaikka vauhti meinasikin kasvaa. Siinä kohden meni monella rata sekaisin. Tulokseksi 0-rata, mutta yliaikaa puomilla himmailun takia 2,29 s. Sillä sijoitus 8.

Kolmas rata oli myös Elina Hannikaisen, mutta tuomarina toimi Ritva Herrala. Tämä oli aika kinkkinen rata, missä varsinkin kepeille vienti koitui todella monen kohtaloksi. Tällä radalla alkoi Caron vauhtikin olla hyvä, varmisteltiin vaan liiaksi ja jälleen 0-tulos, mutta yliaikaa 0,65 s. Se kuitenkin merkittiin nollaksi kilpailukirjaan.