Tulin töistä tuossa kahdentoista jälkeen yöllä ja eihän täällä tuppukylässä ole enää edes katuvaloja päällä. Ei siis onnistunut yötokoilut pihalla. Käytin koirat lenkillä ja hiottiin vähän liikkeitä sisätiloissa.

Vanin kanssa otettiin ensiksi alo:n kaukkareita, eli pääasiassa sitä istumaan nousua maasta. Maahanmenossa ei ole ongelmia, vaan lösähtää nopeasti ja pitää paikan. Istumaan nousussa takapää pompsahtaa ilkeästi. Tätä siis namivedätyksellä ja olipa tytöllä turhan paljon virtaa. Ennakoi maahanmenoa aina istumisen jälkeen, istumiset ok, kunhan vain namikäsi tekee kaiken oikein. Sitten otettiin pelkkää sivulletuloa ja siinä vierellä sitä, että valmis-sana nostaisi kontaktin. Tänään neiti kyllä tuijotti kontaktilla koko ajan, mutta valmis käsky meinasi niiauttaa maahan. Tämä olikin hyvä huomata, nopeasti neiti tajusi, että valmis-sanalla tarttee vain katsoa ylöspäin :D Seuraamisen liikkeellelähtöjä ja pari liikkeestä maahanmenoa, nämä ok. Loppuun vielä noutokapulan pitoa, piti rauhallisesti. Nyt vain pitäisi opettaa se noudon luovutus.

Caron kanssa hinkattiin voi:n kaukkareista maasta seisomaan nousua. Aluksi monta toistoa pelkästään namivedätyksellä, sitten uskaltauduin kokeilemaan vähän kauempaa. Teki 3 metristä kaikki tekemämme toistot (noin 5kpl) teknisesti oikein. JES! Sitten myös seisomisesta maahanmenoa, tässä ongelmana on se, että Caro liikkuu eteenpäin samalla, kun menee maihin. Sen vuoksi pelkästään namilla vedätin, että löytyisi oikea liikerata. Caron kanssa myös seuraamisen sivulleliikkumisia. Kun menen oikealle, liike ok. Vasemmalle menokin näyttäisi olevan kuosissa. Itse olen vähän hukassa omien jalkojen kanssa :D Caron kanssa myös muutama pelkkä sivulletulo ja seuraamisen lähtö.