Otin koirat aamulla töihin mukaan. Tosi nätisti olivat, makoilivat jaloissa ja nauttivat työkavereiden rapsutuksista :D Caron kanssa mentiin nyt poikkeuksellisesti Minnan ryhmään, kun oltiin ajoissa kentällä. Rata oli kinkkinen. Ensimmäisellä suoralla oli hyppy-hyppy-hyppy takaakierrolla -yhdistelmä. Meni vääntämiseksi, että sain Caron ohjattua menemään kolmannen hypyn takaa. Toinen ongelmakohta oli radan puolivälissä, missä piti muurin jälkeen vetää koira jälleen takaa esteelle. Myös pimeä putki tuotti ongelmia, kun Caro törmäili putkeen. Ja loppusuoralla oli jälleen suora putki-hyppy takaakierrolla -yhdistelmä. Huh! Näitä veivattiin ja veivattiin. Huomasi taas sen, että Caro lopettaa tekemisen, jos meno muuttuu tökkiväksi. Edelleen pitäisi saada ohjausta sujuvammaksi. Pitkästä aikaa Carolla oli ohjatuissa treeneissä intoa ja asennetta... Vielä vaan pitäisi löytää se kadotettu turbovaihe Haminan kisoihin, eli seuraavan kerran meidät näkee kisakentällä agissa 20.7. Haminassa (kolme rataa).

Vanikin pääsi juoksutauon jälkeen ohjattuun. Tehtiin treeni kahdessa pätkässä. Ensin vahvistettiin puomia, missä Vani meinasi ensimmäisellä ylösnousulla hypätä pois. Tein samoin kuin maanantain treenissä keinulla, eli pannasta löysähkö ote ja pysyttelin puomin lähelllä. Namikippo vietiin edeltä puomin toiseen päähän. Jo toinen toisto oli hyvä, eli eteni rohkeasta ja sen jälkeen ei ollut mitään ongelmaa. Sitten tehtiin lyhyt putki-pituus-hyppy-putki-hyppy -pätkä. Eka meinasi oli pituudella hämminkiä, kun ei olla sitä ihan lähiaikoina harjoiteltu. Mutta hyppäsi hyvin, taisi olla neljä palikkaa peräkkäin. Pituuden jälkeisellä hypyllä jouduin keskittymään oikeasti rataan niin, että kroppa näytti oikeaan suuntaan. Putki ok ja hyppykin saatiin onnistumaan. Tosi mukavaa pätkää tehtiin.

Toisessa pätkässä oli hyppy-takaaleikkaus putkelle-hyppy-pimeä putken suu-hyppy-täskäännös puomille. Takaaleikkaus tosi hieno, myös sen jälkeinen hyppy onnistui, mutta pimeässä putken suussa oli ongelma. Lähti tulemaan takaisin, jos itse lopetin liikkeen. Tehtiin lähetyksiä putkeen, mutta tällä kertaa ei vielä saatu täysin toimimaan. Putki-hyppy-täyskäännös onnistui, kun sain oman kropan liikkeen kuntoon. Lopuksi otettiin vielä pari kertaa kepit ja toimi namivedätyksellä. Mitä tässä voisi sanoa?! Aivan ihana treeni ja koira on innoissaan mukana. Ehkä me vielä joskus kisataankin ;D