Auto hajosi eilen aivan täysin, mutta onneksi päästiin muutaman mutkan kautta Suskun (Susanna Kuuselan) kyydillä näyttelyyn. Kyydissä olivat myös Suskun koirat Blacky ja Cina sekä Suskun kasvatti Ringo ja Pinja Tuukkanen sheltti Iitun ja kelpie Jillan kanssa. Kiitokset vielä kerran kyydistä! Ja onnea koirien menestyksestä molemmille !

Päivä meni sateisissa ja viileissä merkeissä. Vani oli vähän kummallinen koko päivän, se ei kauheasti jaksanut kiinnostua edes nameista. En tiedä, vaivaavatko nuo anaalit vieläkin vai mistä on kyse. Tuomari oli tarkka siitä, etteivät koirat peräänny sekä hampaat kaiveltiin tarkkaan. Vani ei tuosta hätkähtänyt, vaan antoi käsitellä hienosti. Ravissa meinasi häntä nousta, mutta sekin laski ja saatiin ihan kivaa liikettä aikaan. Sitten kun mentiin arvostelun kirjoittamisen ajaksi tuomarin eteen, Vani aloitti ihmeellisen pyörimisen. Se ei jostain syystä voinut kääntää selkää tiettyyn suuntaan. Mielestäni siellä ei näkynyt mitään eikä tuo ääniäkään arastele. Kyse saattoi olla Suskulta lainatussa ketjukaulaimessa, se taisi uutena kapistuksena vähän aiheuttaa ongelmia. Saatiin siis EH, mutta tosi kivalla arvostelulla :D Tuomarina oli siis Heike Bilsheim Saksasta. Alla vielä arvostelu (käännettynä saksasta):

2-v. narttu. Erinomainen kokonaiskuva. Oikeat pään mittasuhteet. Oikea korva kääntyy hieman voimakkaasti. Täysi hampaisto, saksipurenta. Oikeat kulmaukset & rinnan syvyys. Vähän paljon valkoista toisella puolella. Oikeat liikkeet.

Eli nyt siis rokotettiin ensimmäisen kerran Vanin toisesta korvasta, joka ei ole noussut kunnolla. Ja liikaa valkoista toisella puolella, eli siis sillä, missä mahanaluksesta nousee valkoinen väri korkeammalle kylkeen. Pääasia, ettei mitään tämän "vakavampaa" tuomari keksinyt. Huomenna mennään Heinolan näyttelyyn, kun kyytiasiakin saatiin järkättyä. Sitten uudelleen :D