Töitä on taas piisannut, joten en ole ehtinyt kirjailemaan kuulumisia. Keskiviikkona päästiin pitkästä aikaa agilitytreeneihin. Vanin kanssa oli ensimmäisessä harjoituksessa kolme suoraa putkea peräkkäin ja sitten kolme aitaa ikään kuin neliössä ja niiden jälkeen vielä yksi hyppy. Ei irtoa putkiin itsestään, eli pitää harjoitella. Ensimmäisen putken jälkeen tuli kysymään, että mihin mennään :D Toisen ja kolmannen putken väli meni paremmin. Ei malttanut hypätä kunnolla, eli pari kertaa rima alas. Oma käsi pidettävä ylhäällä ja rauhoitettava menoa, silloin eivät tule rimat alas. Toisessa harjoituksessa tehtiin takaakiertoja ja välistävetoja oikein urakalla. Ei löytynyt vielä oikeaa tapaa, eli toisin sanoen ohjaaja tarvitsee hiukan enemmän treeniä vauhdikkaan koiran kanssa ja pitää harjoitella ihan kahdestaan. Saatiin myös pari onnistunutta. Lisäksi treeneissä oli kepit ja keinu. Kepit sujuvat jo hienosti namivedätyksellä, keinulla on myös tapahtunut huima edistys. Meinasi kerran jopa karata sinne ;) Hiljensin edelleen keinun tömähdystä ja hyvin rauhallisesti otettiin se. Hyvä treeni pitkän tauon jälkeen.

Caron kanssa oli aika kiemuraisia ratoja. Taideltiin tänään päästellä ylimääräisiä höyryjä molemmat, kun välillä unohtui itseltä rata ja välillä koiralla ei ollut korvia. Vauhtia kylläkin piisasi, että siitä plussaa... hehee. Ehkä ensi viikolla vähän tarkemmin tehdään töitä, nyt vain nautittiin vauhdin huumasta.

Tokotreenejä ollaan tehty parit viimeisen viikon aikana. Niistä en jaksa nyt vuodattaa. Treenejä enemmän olen miettinyt sitä, miten lähden noille opettamaan uusia asioita. Tiistaina menemme ensimmäistä kertaa Lappeenrannan Palveluskoirayhdistyksen treeneihin. Viimeksi ollaan käyty kunnon ohjatuissa treeneissä helmikuussa, joten nyt on aika palata "ihmisten" ilmoille...