Ajettiin keskiviikkona kokeenomaisen tokotreenin jälkeen Viitasaarelle ja siellä käytiin kaupassa sekä apteekissa. Ostettiin Vanille myös pelastusliivit uimista varten. Matka jatkui illalla vielä Kinnulaan mökille. Aurinko helli mukavasti ja torstaina lähdettiin Naarajärvelle soutelemaan. Tytöt olivat ensimmäistä kertaa soutuveneen kyydissä eikä ollut mitään arastelua. Siinä ne kyydissä menivät ja haistelivat tuoksuja. Soudettiin kalliolle ja paistateltiin siellä useampi tunti auringossa (ja se kyllä näkyi ihossa...) Itse sain kivan rusketuksen, kun punoitus laski. Vani tottui nopeasti pelastusliiveihin ja ui jopa soutuveneen perässä lenkkiä. Carokin oli aivan villinä uimisesta eikä olisi millään malttanut tulla järvestä ylös. Tässä muutamia kuvia:

Vania piti kiusata ennen lähtöä :D

1811481.jpg

Maisemaa kallioilta.

1811489.jpg

Vani ja uudet pelastusliivit.

1811531.jpg

Ja tehtiinhän sitä muutakin kuin poseerattiin.

1811510.jpg

Caro ja keppi.

1811539.jpg

Tällaisessa maisemassa mieli lepää.

1811546.jpg

Kun soutelimme takaisin rantaan, näkyi eräällä rannalla lehmä. Se kiinnosti tyttöjä ihan älyttömästi, onneksi eivät sentään hypänneet veneestä pois. Kävimme vielä soutelemassa pienellä joella ja silloin tytöt hyppäsivät veneestä. Ne juoksivat välillä rannalla ja välillä uivat veneen perässä. Loppujen lopuksi nostin molemmat niska-perse otteella takaisin veneeseen. Niillä oli niin hauskaa, mutta kyllä väsyttikin.

Perjantaipäivä oli huomattavasti viileämpi ja se meni mökin sisällä ollessa. Käytiin läheisellä hiekkatiellä juoksuttamassa koiria ja illalla otettiin vielä tokoa. Caro haki hienosti täydeltä matkalta ruudun ja se oli ehdottomasti illan hienoin juttu! Oli vielä hämärää enkä käyttänyt ruudussa alustaa ja niin se vain löysi sen. Myös Vanin kanssa otettiin lelupalkalla liikkeitä.