Tänään toimi Lappeenrannan kotikisoissa sekä koira että ohjaaja. Menin kisapaikalle työntekijäksi jo klo 8.15. Edellisenä iltana olin töissä puoli kahteentoista, joten nukkumiset jäivät todella vähiin. Ykkösluokkien ajan otin ilmoittautumisia vastaan ja kakkosluokkien ajan toimin tuomarin sihteerinä. Kakkosluokkien loppuvaiheessa tulivat Caro ja Vani  omalla kyydillä kisapaikalle ;) Tehtiin niin, etten ollut kauheasti tekemisissä Caron kanssa ennen suorituksia. Niko hoiti kävelyttämisen ja rataantutustumisen aikana toi Caron radan vierelle. Siinä näytin nakkeja ja sanoin heippa, Caro nostatti virettä haukkumalla, kun menin kauemmaksi.  Siinä olivat alkuvalmistelut, kun mentiin jo toisena radalle. Tänään tein niin, etten käskenyt Caroa istumaan ennen rataa vaan jätin odota käskyllä seisomaan, siitä nopea lähtö. Ja tämä toimi, vauhti oli tosi hyvää, ja vaikka Martti Salosen olivat aikamoista kieputusta, koira oli koko ajan kuulolla. Caro toimi kuin ajatus. Molemmilla radoilla tehtiin samoja esteitä pariin otteeseen, esim. keinu ja A. Näilläkään ei ollut mitään himmailua.

Ensimmäiseltä radalta tuloksena 0, -4,36 (ihanneaika 50s., aika 45,64s.) ja toinen sija!!! Pitkään jännäsimme sitä, tuleeko ykkössija, mutta eräs nopea sheltti alitti ihanneajan melkein 10 sekunnilla. Hurjaa menoa!

Toiselta radalta myös 0, -3,95 (ihanneaika 45s., aika 41,05s.) ja voitto!!! Tämä voitto tarkoittaa sitä, että Caro sai toisen nollavoittonsa varjoAVA-titteliä varten. Ensimmäinen nollavoittohan tuli 2.9.07 Jyväskylässä. Olipa mukava tuoda kotiin kaksi rusettia ja mitalia sekä 8 kg Royal Caninin nappuloita ja pari lahjakorttia.

Tänään onnistuivat alkuvalmistelut todella hyvin. Meille näyttäisi sopivan se, etten siirrä koiraan jännitystä ennen rataa (ts. en ota sitä liian aikaisin itselleni ja häslää turhia). Lisäksi Caro kannattaa jättää seisomaan ensimmäisen esteen taakse,jos käsken sen istumaan, menee hetken aikaa, että pääsee  vauhtiin. Itsellä menivät myös rataantutustumiset nappiin, radat painuivat hyvin mieleen eikä ohjausta tarvinnut muuttaa. Muistin tsempata Caroa radan aikana, mikä varmasti nostatti halua tehdä. Todella onnistunut päivä! Kotona oltiin puoli kahdeksan aikaan, joten yli 12 tuntia meni reissussa.