Tytöt lähtivät aamukuudelta mukaan töihin. Treenit alkoivat puoli viideltä Lappeenrannan raviradalla ja keli oli tosi ihana. Aurinkoista ja mukavan lämmintä. Vanin treeneissä oli tänään vuorossa mm. vekkejä, työntöjä ja takaakiertoja. Alla treenipiirros, toivottavasti siitä saa selvää ;D

1891907.jpg

Eli ensin oli tuo neljän esteen sarja. Vani ei pysynyt millään lähdössä, joten aloitettiin yhdessä. Tavoitteena oli löytää mahdollisimman sulava linja noiden neljän ensimmäisen esteen välille. Vekki oli ok, ekalla kerralla Vani singahti liian kauas. Toinen vekki ok, mutta alitti tokaesteen. Siinä sitten painittiin, kun Vani alitti toistuvasti tokan ja neljännen esteen. Hyvin keski työnnön nelosesteelle, mutta taisi lukita tuota suoraa putkea eikä malttanut hypätä. Tehtiin siis parin esteen pätkissä tuota alkua. Suoralta putkelta kohtuullisen sujuva hyppy, katsoi kylläkin minusta vahvistusta. Takaaleikkaus putkelle ok ja putken jälkeinen hyppy tosi hyvä, vaikka vedätin kaukaa. Kepeille stoppi ja nyt ohjasin oikein päin, eli en peruuttanut. Intoa on, mistä johtuen sekoiltiin parissa kohdassa. Saisin kuulemma "painaa" koiraa kepeille, sillä saisi sen keskittymään keppeihin. Keppien jälkeinen hyppy ok, renkaan meni ekaksi sivulta ja sitten ali. Sen jälkeen heitin makupalan renkaan läpi ja löytyihän se oikea suoritustapa.

Meidän pitää kuulemma ottaa jatkossa aina pari estettä ennen varsinaista rataa. Sen avulla koira kuulolle ja suurimmat energiapaukut purkuun. Samalla voi harjoitella lähtöä. Aikamoista sählinkiä oli tämän päivän treeni, mutta kyllä se tästä lähtee. Koira pysyy kuitenkin hanskassa, mutta ongelmana on se, ettei malta kaikessa kärsimättömyydessään kuunnella.

Ei ehditty tekemään kuin yksi rata, koska Lappeenrannan Agilityurheilijat pitivät ylimääräisen kokouksen tulevasta hallihankkeesta. Saadaan ensi talven aikana halli, aivan mahtavaa!