Molempien kanssa pikainen treeni aamupäivällä, aurinkoinen sää, alustana asvalttiparkkis. Vanin kanssa aloiteltiin:

Seuraaminen: kävelin itse hitaammin, piti paikkaa hyvin. Käännöksissä nami apuna, juoksuosuudessa intoilua, eli pomputti. Aika intensiivistä tekemistä... ja pitkästä aikaa siihen liittyi myös tarkkuus :)

Liikkeestä maahanmeno: ok.

Luoksetulo: ekalla hiipi käsimerkin + sanallisen käskyn jälkeen, matkaa n. 10 m. Sit noin kuudella metrillä, hyvä. On alkanut tajuta sen käsimerkin käskyksi!

Liikkeestä seisominen: siirsi hieman takajalkojaan, kun palasin takaa koiran sivulle. Taisi jäädä huonoon asentoon. Muuten ok.

Toistoja vaan, ja kaukot + nouto kuntoon. Sit oltas varmaan kisakunnossa...

Caron kanssa seuraamista: neliötä molempiin suuntiin, eli käännöksiä oikeaan ja vasempaan. Vasemmalle käännös saisi olla puhtaampi, muuten ok. Myös namilla siirtymisiä oikeaan, ja peruutusta.

Luoksetulo: Tänään pelleilyä ilmassa, ekalla meni istumaan, vaikka olis pitänyt seistä eikä ottanut maahankäskyä. Sit seisoi, muttei taaskaan ottanut maahankäskyä vastaan. Sit ei tehnyt kumpaakaan        :( Noh, otettiin lyhyellä matkalla ja molemmat onnistui. Jätettiin siihen, koska kyseessä taisi olla keskittymisen puute eikä niinkään osaamisen puute :D

Kaukot: m-s, onnistuu n. seitsemästä metristä. Muita vaihtoja namilla.

Siinä taisikin olla molempien osalta treenit. Vähän sellainen suunnittelemattomuus vaivaa näitä treenejä. On ehkä tehtävä viikottain joku suunnitelma. Hirveesti tekisi mieli kisaamaan, vaikka se tietäisi vain mahanpuruja ja oksetusfiilistä ;D