Keskiviikkona aamuyöstä puoli viiden aikaan heräsin siihen, että Caro vinkui - ja lujaa. Syöksyin alakertaan ja sieltä kävi aikamoinen tuulahdus. Olohuoneen matto oli pa**** peitossa. Koira pihalle ja maha oli aivan ruikulilla. Sen jälkeen koira suihkun kautta sisälle ja matto pihalle. Sen jälkeen sain nukkua vielä pari tuntia ennen kuin piti viedä Caroa taas pihalle.  Lähdin vastahakoisesti töihin, mutta palasin puolen päivän jälkeen kotiin tsekkaamaan tilanteen. Noh, ripuli oli jatkunut, joten soitto töihin ja tein loppupäivän kotoa käsin töitä. Välillä käytiin pihalla jne. Kävin ostamassa Inupektia.

Keskiviikon ja torstain välinen yö meni heräillen. Taidettiin käydä parin tunnin välein pihalla, jossain vaiheessa ei enää tullut pelkkää kakkaa pihalle, vaan verta sen mukana. Torstaiaamuna soitin ell ja varasin ajan iltapäivälle. Jätin koirat kotiin, mutta hain ne puolen päivän aikaan töihin. Jossain vaiheessa Caron massu rauhoittui ja peruutin ajan. Ennen töiden loppua tuntui kuitenkin siltä, että Caro on tosi kipeenä. Oksensikin kolme kertaa. Sen vuoksi ajoin ell kautta ja pääsimme sisälle pienen odottelun jälkeen. Caro joutui tippaan ja sai pussillisen liuosta. Lisäksi mukaan lähtivät antibiootit, mahan suojaksi lääkettä sekä pahoinvointitabletteja. Ell arveli, että mahatauti on aiheuttanut suolistotulehduksen. Ilalla Caro alkoi rauhoittua ja sain nukkua yhdeksän tuntia. Välillä kylläkin heräilin ja tsekkasin Caron voinnin.

Tänä aamuna ei tullut kuin yksi pieni kikkare, kiinteä sellainen :D Caro ei suostu vielä syömään riisiä. Pitää katsoa, hakisiko sille raejuusto. Jos se olisi kevyempi vaihtoehto riisille? Itse olen aivan poikki, ja vielä pitäisi lähteä ajamaan Jyväskylää kohden. Katsotaan nyt, herääkö Niko tuosta sohvalta. Hän oli nimittäin metsässä kolme päivää "kertausharjoituksissa" ja taitaa olla aivan poikki. Vani on ainoa, jolla olisi virtaa. Tyytyy kuitenkin vaan makoilemaan, ikään kuin muodon vuoksi (ja kun muutkin vaan makaavat).