Jälleen illalla lähdettiin tokoilemaan Huhtariin. Väsy meinasi olla, kun ollut alkuviikko aikaista aamuvuoroa. Mukana Anne Oonan, Pepsin ja Välkyn kanssa, Tiina Woiton, Warman ja Arvon kanssa, Johanna Bossen ja Sampan kanssa sekä Mirka x-rotuisen Verdin ja kelpie Rapen kanssa.

Vanin kanssa aloitettiin paikkamakuulla, neljän minuutin mittainen, jossa noin kolmen minuutin kohdalla Vani nousi seisomaan ja otti pari askelta, mutta jäi paikalleen. Kävin sen luona, otin uudelleen perusasentoon ja laitoin uudelleen maahan + poistuin piiloon. Loppuaika meni ok. En tiedä, ottiko häiriötä, kun yhtä koiraa käskytettiin aika usein pysymään paikallaan. Myös viereinen koira jätti paikkamakuun tekemättä ja jäi seisomaan lähettyville. Johannan mukaan häiriintyi siitä. En ole tästä nyt huolissani, napakan oloisesti makasi + suorassa, ei haistelua.

Sitten seuraamista. Siinä pienoista edistystä ja kontakti katoili. En tehnyt pitkää, koska Vani oli vähän poissaoleva. Pitää ottaa torstaina kahdestaan.

Liikkeestä maahanmeno + seisominen: Molemmat hienoja, myös valmisteleva osuus kunnossa.

Luoksetulo: Lelu takapalkaksi, matkaa 25 m. LOISTAVA! Vapautin stopista lelulle, odotutin ennen vapautusta jonkin aikaa. Ei tätä enempää. Myös eteen istumista erikseen.

Estehyppy: Tätä tehtiin ennen treeniä kotona litistetyllä pahvilaatikolla. Useita onnistuneita toistoja ja pari kokonaista liikettä. Mahtavaa, miten nopeasti oppi tämän!

Vani ei käynyt niin kiihkeänä tänään. Mutta ei huolta, eihän ihmisilläkään ole aina niitä parhaimpia päiviä. Sen vuoksi "helpotettu" treeni.

Caron kanssa aloitettiin myös paikkamakuulla. Ei meinannut odottaa käskyä, vaan meni maihin ja nousi saman tien istumaan -> liikaa intoa? Käskyn saatuaan painui maahan ja suoraan! Jäin näkyville, koska ei olla tehty pitkään aikaan ryhmässä paikkamakuuta. Välillä käänsin selkäni (mahdollista bh:ta ajatellen), silloin kun katsoin Caroa niin pää pyöri -> kuuntelee paljon ympäristöä. Aikaa taisi mennä kolmisen minuuttia? Palkka maahan, hyvä perusasento.

Luoksetulo: ensimmäisellä kerralla annoin vartaloapua maahan menemiseen, eli nojasin eteenpäin. Tämä "painostaa" nopeampaan maahanmenoon. Toisella kerralla ilman apuja, ja loistava! Molemmat stopit tulivat heti ja laukalla koko matka luokse. Jätettiin tähän!

LI: Hieno.

Tunnari: jälleen piilotin tunnarikapulan heinikkoon. Toisella kerralla meni pitempään, ,mutta etsi kärsivällisesti. Intoa piisaa! Nyt vaan niitä muiden hajuisia tunnarikapuloita pitäisi käyttää. Eiköhän tuolla nenällä se oma erotu ;D

Caron kanssa jätettiin tähän. Sillä vire oli kohdillaan. Innokas pikku kettu!