Suunnittelen Vanin ilmoittamista 6.1. Pieksämäen kokeeseen. Sen vuoksi, tai ainakin motivoidakseni itseä, päätin aloittaa tehotreenin molempien kanssa. Tarkoituksena olisi kisata Caronkin kanssa jossain vaiheessa :D Tänään suunnattiin Huhtiniemen kentälle, alustana lumi. Aloitin Caron kanssa:

Paikkamakuu: laitoi Caron heti alkuun paikkamakuuseen, kun kävin pystyttämässä ruutumerkit ja luoksetulon merkit. Hyvin pysyi, ei ongelmia.

Ruutu: otin aika pitkän matkan, jätin namin jo ruutumerkkejä asetaessani namialustalle. Hetsasin ennen ruutua kysymällä, missä ruutu. Lukitsi katseen oikeaan suuntaan. Meni ruutuun sisällle oikein, mutta hakeutui oikeaan laitaan. Siitä bongasi namialustan. Meni maihin hyvin. Toisella kerralla jätin namin pois, ja ruudussa oli pelkkä kosketusalusta. Silloin ei ottanut ekalla maahan -käskyä, vaan harhaili ruudun sisällä. Seuraava otettiinkin lähempää, vain  kosketusalusta. Tässä tekee innokaasti heti suorilta maahanmenon. Ruudussa on nyt kaksi ongelmaa: jos käytän namia, sen poissaolo aiheuttaa ruudussa harhailua eikä Caro tottele maahan -käskyä. Pelkkä kosketusalusta toimii lyhyellä matkalla, mutta sen olen opettanut väärällä tavalla. Caro menee suorilta maahan, tämä on huono juttu kokeissa -> jos ei löydä ruutua heti ja menee maihin, koko liike nollautuu. Tähän täytyy nyt pohtia ratkaisu, intoa kyllä on.

Seuraaminen: vahvistin liikkeelle lähtöä, käännöksiä oikealle ja vasemmalle. Vasemmalle käännös on nykyisin parempi, oikealle käännöksessä paikka vähän seilaa.

Tässä vaiheessa laitoin Caron autoon ja otin Vanin tekemään. Toisella kertaa tein Caron kanssa luoksetulon, joka oli upea. En lähtenyt hiomaan :D Sen jälkeen liikkeestä istuminen kokonaisena ja sekin oli bueno. Wau, mikä akka! Caron kanssa hioin myös askeleita oikealle, siinä alkoi löytyä hyvä rytmi. Loppuun myös toinen paikkamakuu, noin minuutin mittainen ja olin piilossa. Siinä meni hienosti maahan, mutta pomsautti istumaan ennen paikka-käskyä. Sen jälkeen uusi alku ja hyvä paikkamakuu.

Vanin ensimmäisellä sessiolla treenattiin luoksetulon stoppeja nami- ja lelupalkkaa sekoitellen. Hyvin toimii, tähän suunnittelin hyvin eleetöntä käsimerkkiä -> saisi kunnolla neidin pitämään huomion. Toistoja, toistoja vaan!

Seuraamisessa keskityin liikkeellelähtöön. Siinä meinaa tulla edistystä, meno kyllä tasoittuu. Yritin myös rytmittää kolmea ensimmäistä omaa askelta paremmaksi. Tavoitteena olisi, että meno olisi jo alussa hallittua.

Näiden jälkeen Vani meni hetkeksi autoon odottamaan, kun tein Caron kanssa. Toisella kerralla jatkettiin tuota liikkeelle lähtöä. Lisäksi seuraamisesta pelkästään yksi maahanmeno + seisominen. Molemmat kunnossa. Loppuun vielä paikkamakuu, kun olin piilossa. Otin nyt noin puoli minuuttisen, ja kaikki sujui hyvin.

Kotona myös riekuttiin noutokapulan kanssa, ja kaukojen naksuttelua....