Lähdettiin vielä illalla käymään tuossa S-marketin parkkipaikalla tokoilemassa. Jäinen maa, joten tosi liukasta oli. Häiriötä riitti, kun kauppakin oli vielä auki.

Caron kanssa aika pitkääkin seuraamista: mukana käännöksiä, täyskäännöksiä, hidasta ja juoksua sekä askelia oikeaan. Hienosti meni, välillä tiivistelin seuraamispaikkaa namilla.

LI: ok!

Luoksetulossa: ekalla kerralla istui seisomisen, en tiedä, miks tekee aikaa välillä tuon istumisen. Toisella kerralla ei ongelmia, stoppeja / maahanmeno myös leikin ohella.

Nouto: tasamaanouto (puisella), hyökkää kapulan päälle, siisti luovutusasento. Pitää keksiä joku ratkaisu tuohon saalistukseen.

Tunnarikapulaa piilottelin lumipenkan taakse, hyvin haki kolme kertaa ja käytti nenäänsä. Hyvä alku!

Sitten vähän temppuiltiin, ja tehtiin kaukojen m-i vaihtoa sekä m-s vaihtoa. Kiva treeni.

Vanin kanssa myös seuraamista, nyt tein pidempää pätkää, pääasiassa suoraa. Alussa on aina vähän sekoilua, eli edistää aluksi ja sitten seuraaminen tasoittuu. Tehtiin namivedätyksellä hidasta seuraamista yms. rytminmuutoksia.

LM & LS: Nämä kunnossa! Upea valmisteleva osuus molemmissa.

Lisäksi tehtiin luoksetulon stoppia, heittelin namia ja pyysin luokse, stoppi käsimerkillä ja nami heti perään. Sitten myös lelulla stoppia. Kaipa tämä liike jotenkin rakentuu... Jotenkin tuntuvat hankalilta nämä luoksetulot, kaukot ja noudot Vanin kanssa.... Mutta  hieno kontakti koko treenin ajan, häiriötä oli nimittäin paljon (mopoja, autoja, kävelijöitä, muita koiria)....