Onpa tullut taas päivitystaukoa... Noh, kiteytetysti kuulumiset olisivat tässä.

Caro oli jo parempana, ja jaksoimme vielä lähteä pe 21.11. Jyväskylään. Lauantaina kävin kampaajalla, olihan tuo aikakin. Viimeksi olin istuutunut kampaajan tuolille toukokuussa. Hiusmalli vaihtui, ja olen saanut ihastella ihanaa otsista :) Lauantai-ilta menikin sitten juhliessa ysikymppisiä... Kovin olivat nuorena pysyneet juhlimisen kohteen :D Sunnuntaina ajeltiin aivan kauheassa lumituiskussa takaisin Lappeenrantaan. Silmät olivat aivan väsyneet.

Vani kävi keskiviikkona 25.11. lonkka+kyynärkuvissa. Tutkitutin samalla myös ne polvet. Hyvältä näyttivät, mutta juhlitaan vasta Kennelliiton arvioinnin jälkeen. Vani tippui rauhoitteesta nopeasti. Samalla ell tsekkasi myös neidin silmäkulmaan kohonneen patin. Siitä otettiin karvanäyte, jossa ei kuitenkaan näkynyt mitään. Saatiin pattia varten antibioottivoidetta. Aloin jälkikäteen miettiä sitä, että Pippuri-kissa oli kuulemma päässyt läpsäisemään Vania edellisenä lauantaina. Olisikohan siitä noussut tuollainen tulehduspatti?! Ell poisti Vanilta takahampaista vielä hammaskivet (jota oli vain vähän) ja lisäksi antoi osteopatiaa :) Vani olikin sitten nukuksissa koko illan.

Lauantaina 29.11. hypättiin Vanin kanssa Suskun ja Blackyn kyytiin. Suuntana Kotka ja Riitta ja Pekka Korrin tokokoulutukseen. Näytimme Vanin kanssa seuraamisen, noudon ja kokeilimme ruutua. Lisäksi saimme moneen muuhun liikkeeseen kallisarvoisen tärkeitä vinkkejä. Koulutus oli siis todella antoisa. Kiitokset Suskulle ja Blackylle jälleen mukavasta seurasta!!! Vani ei murahtanut kuin kerran Blackylle, joten se on alkanut lämmetä tuolle komistukselle ;D

Juuri, kun ehdin toivoa, ettei Carossa ollut ripuli iskisi Vaniin - niinhän siinä sitten kävi. Vani alkoi oksentamaan sunnuntaina aamuyöstä ja maha meni ruikulille. Tauti ei ole iskenyt kuitenkaan niin pahasti kuin Caroon. Vani nimittäin on juonut hyvin eikä ruokahalukaan ole minnekään kadonnut. Caron ruokahalu on palannut takaisin ja se napottaa keittiössä aamulla ja illalla odottamassa ruokaa. Vani on nyt riisikuurilla. Että näin. Treenit ovat jääneet nyt, kun molemmat koirat ovat sairastelleet perätysten. Mutta eiköhän me taas ensi viikolla palata treenien pariin. Täällä Lappeenrannassa ehti muuten olla tosi kivasti lunta, mutta nyt kaikki on sulanut pois. Märkää ja loskaa on joka puolella - ja pimeää!