Tulimme tänään kotiin joululomalta. Auton mittariin kertyi 1,5 viikon aikana 1570 kilometriä. Lähdimme liikkeelle su 21.12. Olin töissä puoli neljään saakka ja noin kello viiden aikaan suuntasimme kohti Jyväskylää. Kävin moikkaamassa Hannaa, Minjaa ja Nastjaa, kun pääsimme Jyväskylään. Terkkuja kolmikolle! Omat suunnitelmat muuttuivat illan edetessä, ja yö menikin juhliessa :D Maanantaina (myöhään) iltapäivällä kävimme vielä tekemässä loppuja jouluostoksia, ja sitten ajelimme Viitasaarelle Nikon vanhempien luokse. Siellä yksi yö, ja pistäydyimme Kinnulassa "mökkiä" lämmittämässä. Kivasti oli lunta, mistä todisteena pari kuvaa lumikuonoista.

2196321.jpg

2196324.jpg

Jouluaattona palasimme takaisin Viitasaarelle ja siellä ilta meni syöden, seurustellen ja joulupukkia odotellen. Toipa se pukki tytöillekin luita, josta neidit nauttivat illalla :D Ja pakko oli poseerata kuusenkin edessä.

2196333.jpg

Joulupäivän illalla pakkasimme tavarat taas kasaan ja Passatin kyytiin, päämääränä Leppävirta ja miun kotikoti. Siellä syötiin taas lisää ja nautittiin joulupäivän rauhasta. Tapaninpäivänä tehtiin heti aamusta pitkä lenkki ja touhuiltiin pihalla kivassa auringonpaisteessa. Caro innostui muuten pyydystämään hiiriä, saldoksi taisi tulla kolme kuollutta myyrää, joista yhden tytöt metsästivät yhdessä... Miun pedot!!! Illemmalla kävin moikkaamassa myös lapsuudenystävä Annaa "naapurissa". Oli ihana juttutuokio pitkästä aikaa :D

2196339.jpg

2196340.jpg

2196343.jpg

Lauantaina 27.12. jätimme koirat miun porukoiden hoiviin ja lähdimme yöksi Kuopioon. Siellä oli tätini 40-vuotisjuhlat. Ennen juhlia eksyimme ale-ostoksille. Apua! H&M:llä jonotettiin varmaan yli 20 minuuttia kassalle sukkahousujen takia (joita en sitten edes tarvinnut, kun löysinkin uudet housut juhlaa varten...) Ilta menikin sitten TAAS syöden, juoden ja karaoken parissa (ehei, en eksynyt laulamaan... tyydyin kuuntelemaan). Sunnuntaina aamupäivällä kävimme Memphiksessä syömässä tapaksia, jonka jälkeen auton nokka kääntyi kohti Leppävirtaa. Illalla lähdimme vielä etsimään hampurilaisia (oli niin kova nälkä eikä muu kuin hampurilainen tepsinyt siihen). Loppujen lopuksi löysimme itsemme Varkauden mäkkäriltä, kun Leppävirralla ei ollut mikään paikka auki.

Maanantaina 29.12. ajelimme takaisin Viitasaarelle ja tiistai-iltana 30.12. menimme taas Kinnulaan mökkiä lämmittämään. Siellä olimmekin sitten uuden vuoden, kaukana ilotulitteiden paukkeista. Carohan reagoi voimakkaasti paukkeisiin, joten tällä erää päätimme tehdä uudesta vuodesta sille mahdollisimman rauhallisen. Tämä kyllä onnistui, lähimmät paukkeet kuuluivat n. viiden kilometrin päästä, joten uusi vuosi vaihtui ilman tärinöitä ja läähätyksiä. Hyvä ratkaisu! Tänään ajoimme Viitasaarelle, mistä haimme loput tavarat kyytiin ja lähdimme kotia kohti. Matkaan kuului vielä yksi "mutka", kun kävimme Jaanan ja Neon kanssa lenkillä Jyväskylässä! Kiitokset parivaljakolle mukavasta lenkistä ja jutteluhetkestä!!! Kotona olimme iltakahdeksan jälkeen, nyt tavarat on purettu ja yksi koneellinen pesty pyykkiä. Tytöt makaavat raatoina lattialla, ja kohta on aika mennä itsekin nukkumaan. Huomenna on töitä, mutta sitten taas neljä päivää vapaata.

Treenattukin ollaan pitkin lomaa. Olemme tehneet paikkamakuita vieraissa paikoissa sekä sisätiloissa (n. viiden minuutin mittaisia). Lisäksi Vanin kanssa on tahkottu luoksetulon stoppia, kaukokäskyjä ja noutoa. Luoksetulo ja kaukokäskyt näyttävät nyt hyvältä, noutoa ei ehditä saamaan kuntoon ennen 6.1. koetta. Mutta ei se mitään, mennään taas hakemaan kisakokemusta.