Ajettiin keskiviikkona töiden jälkeen Jyväskylään ja yövyttiin kaveri Jennin luona Kuokkalassa. Kiitokset Jenni ja Salla yöpaikasta! Torstaiaamuna käytiin lenkillä jäällä, mutta pakkanen kipristeli molempien tassuja. Ei siis tehty mitään mahdotonta lenkkiä. Sitten kävin tekemässä haastattelun ja kirjoittelin sitä Jennin luona.

Koko päivän jännitin silmäpeilausta. Miten tuollainenkin voi vääntää mahan sekaisin ;D ?! Käytiin vielä ennen tarkastusta Jaanan, Jamin ja Neon kanssa lenkillä. Kiitokset kolmikolle mukavasta lenkistä! Heti kuuden jälkeen olimme Viitaniemen eläinlääkäriasemalla, täytin kaavakkeet ja laitoin tipat Vanin silmiin. Tarkastus meni hyvin, Vani kammosi hiukan liukasta pöytää ja TÄRISI... Nuo liukkaat alustat ovat sille tosi vaikeita.

Päivi Kallioniemi totesi silmät terveiksi, eli sieltä ei löytynyt yhtikäs mitään. Hienoa! Kiitokset Hannalle joukkotarkastuksen järjestämisestä! Tarkastus pysyi aikataulussaan ja pääsimme lähtimään hyvissä ajoin Lappeenrantaa kohden. Kotona olimme joskus kymmenen aikaan. Ja täytyy myöntää, että nyt väsyttää. Ei meinaa enää jaksaa sitä, että samalla viikolla reissaa Lappeenranta-Pieksämäki-Lappeenranta sekä Lappeenranta-Jyväskylä-Lappeenranta välit. Huh! Mutta nyt jatketaan touhuja, todistetusti puhtain silmin :D