Tämä viikko meni vähän plörinäksi treenien suhteen. Keskiviikkoiltana iski paha flunssa, töihin kuitenkin raahauduin torstaina ja perjantaina. Tämä kostautui lauantaina, jolloin vain makasin sohvan pohjalla, ja parantelin itseäni. Tyttöjen kanssa jaksoin käydä viikollakin pitkillä lenkeillä jäällä, mutta lauantai meni täysin huiliessa. Maanantaina (vai olikohan se tiistaina) käytiin Suskun ja Blackyn kanssa parkkihallitreenissä. Lisäksi iltaisin ollaan tehty sisällä tokoa.

Tänään aamulla oli jo parempi olo (nukkuminen tekee ihmeitä). Kävin tyttöjen kanssa aamulenkillä, jonka jälkeen lähdin talkoisiin rakentelemaan LAU:n agilityhallia. Illalla otin vielä Caron mukaan ja lähdin LPKY:n tokotreeneihin, Vani jäi kotiin, vaikka juoksut alkavat olla aika lailla ohitse. Caro oli aivan ihmeissään siitä, että täällähän on paljon koiria. Viime aikoinahan olen käynyt pelkästään Vanin kanssa tokokokeissa ja näyttelyissä. Meidän ryhmässä taisi olla seitsemän koiraa.

Aloitettiin paikkamakuulla: Caro meni hienosti maahan, mutta pomppaili istumaan. Tämä johtuu varmaan siitä, ettei ole tehty käskytettynä pitkään aikaan, ja nyt Caro ei malta odottaa paikka-käskyä. Hyvin pysyi maassa, olin osan aikaa piilossa. Hjyvä, lopussa ei kuitenkaan ennakoinut perusasentoa. Hieno paikkamakuu, noin isossa häiriössä ei ole tehty varmaan vuoteen paikkamakuuta Caron kanssa Yllättynyt

Seuraaminen käskytettynä: Seuraamiskaavio käsitti vain käännöksiä ja täyskäännöksiä sekä pysähdyksiä. Ei mitään valittamista, teki hienosti töitä. Hyvältä näyttää. Tuntui myös itsestä tosi hyvältä tehdä seuraamista Caron kanssa, se tulee kuin juna vierellä Hymy

Liikkeestä istuminen: Tätä tehtiin omaan tahtiin muutama toisto, yhdellä kerralla ennakoi istu-käskyä, muuten ok. Tein myös hyvin lyhyen paikkaistumisen, siinä näytti siltä, että odottaa luoksetulo-käskyä. Tämä siis treenin alle.

Luoksetulo: Tein molemmat stopit. Jätin Caron vahingossa istumaan, seisominen meni vähän pitkäksi, maahanmeno ok. Lisäksi meinasi ennakoida miun käskyjä, ja jäi seisomaan sivulle (ei tehnyt perusasentoa). Eli tähän tarttee liikkurin ja malttia käskyjen välillä.

Loppuun teimme vielä uuden paikkamakuun, tässäkin vielä istumaan nousua ennen paikka-käskyä. Nyt pitää treenata malttia tähän.

Caro nostatti virettä koko ajan, ei ottanut painetta parkkihallista tai toisista koirista. Tosi kiva treeni, joka pysyi lyhyenä. Mahti homma!

Vanin kanssa tehtiin kotona sisällä: noutoa, kaukoja ja lyhyitä seuraamisia.