Tänään menin Vanin kanssa LPKY:n tokotreeneihin. Meidän ryhmässä neljä koiraa.

Aloitettiin paikkamakuulla: Vani odotti hyvin sivulla, meni ekalla maahan ja jäi hyvin. Menin tolpan taakse piiloon, mistä välillä kuikuilin Vania. Vähän pyöritteli päätään, muuten ok, vaikka muita koiria palkattiin jne. Palkka maahan, jonka jälkeen hieman ennakoitu perusasento Hymy

Sitten liikkeestä maahanmeno käskytettynä: Aika pitkä seuraaminen, täyskäännös ja vasta sen jälkeen maahanmeno. Hyvin meni maihin. Valmisteleva osuus olisi saanut olla hiukan tiiviimpi, kontakti ihan ok. Tällainen myös uudelleen, sekin ok.

Luoksetulossa: Ensin otin lelun itselleni ja yritin stoppia. Pysähtyi vasta toisella, ja mikä syynä Yllättynyt?! Mie annoin taas ekalla väärän käskyn, eihän se sillä toimi. Toisella kerralla jätin lelun takapalkaksi, mutta ei stopannut siltikään. Taisi tässäkin olla väärä käsimerkki, mie en ymmärrä, miksi tämä on niin vaikea itselle..

Sitten tehtiin omaan tahtiin useampi liikkeestä seisominen, alkoi ennakoida muutaman jälkeen maahanmenoa. Sen vuoksi kannattaa tehdä näitä sekaisin, ettei päätä itse, mitä ollaan tekemässä. Seisomiset todella hyviä.

Loppuun vielä kaukokäskyjä. Olin tosi lähellä ja käskyttelin istumista pelkästään suullisella. Yritän saada liikkeen varmaksi pelkällä suullisella käskytyksellä.

Ihan mukava treeni. Vani on jotenkin poissaoleva, syy on varmaan niissä juoksuissa. Ei niistä niin pitkä aika kuitenkaan ole. Hyvin keskittyy tekemiseen, mutta se viimeinen "jokin" uupui.

Tehtiin vielä kotona sisällä kosketusalustaa. Hyvin menee sen luokse ja pysähtyy stop-käskyllä seisomaan. Vanin kanssa yritän sitä, ettei menisi suorilta maahan kosketusalustalla. Myös muutama nouto, joista ekalla kuului pieni piip kapulaa nostaessa. Toisella kerralla ok nouto, kolmannella (tosi lyhyt matka) ei nostanut heti. En kuitenkaan antanut uutta käskyä, vaan odotin. Nosti kapulan oma-aloitteisesti ja luovutti hyvin. Myös metallista käyteltiin suussa. Näitä samoja ollaan tehty sisällä tällä viikolla, en ole ehtinyt vain kirjata niitä ylös.

----------

Caron kanssa sisällä myös pikatokot. Ekaksi merkkiä -> vedän kädellä oikeaan paikkaan. Meinaa välillä mennä maahan, mistä olen ottanut vain uuden yrityksen. Pikkuhiljaa näyttäisi tajuavan.

Seuraamisen siirtymisiä. Varsinkin se vasemmalle siirtymä hiottavana. Muut siirtymät ovat kunnossa.

Myös metallista, vähän se yökötyttää, mutta käyttää jo suussa. Eiköhän se tästä...