Ensin pitää hehkuttaa. Saimme liput Metallican 25.7. Porin Sonisphere -konserttiin, jesh!

Illalla lähdin koirien kanssa kolmestaan tokoilemaan. Paikkana Prisma. Aloitin Vanin kanssa noudolla: en hetsannut ollenkaan, katsoin, miten onnistuu "vieraassa" paikassa. Ensimmäisen haki ok, myös luovutus onnistui. Toisella kerralla sanoi kerran piip kapulaan ottaessa, tiputti kerran matkalla. Luovutti ok. Kolmannelle annoin varastaa, haki vauhdilla ja luovutus kunnossa.

Sitten pelkkiä maahanmenoja ja seisomisia, nami palkkana. Stopit ok, vauhdista otin mukaan, joten ei panostettu nyt valmisteleviin osuuksiin.

Stoppien jälkeen luoksetuloa, lelu takapalkkana. Toimi hyvin, eli pelkkä stoppi ja sitten vapautus lelulle. Nyt teen tätä toistoina, lisänä suorat luoksetulot. Katsotaan, lähtisikö liike vihdoinkin rakentumaan :)

Kokeilin myös idaria, ilman istumista tietenkin, kun ei ole sitä vielä Vanin kanssa treenattu. Molemmat jättävät ok, pysyi hienosti paikallaan. Myös seuraamisosuudet hienoja.

Lisäksi kosketusalustaa vieraassa paikassa. Hakeutuu hienosti kosketusalustalle ja pysähtyy stop-käskyllä paikoilleen.

Kotona vielä metallisen kapulan "pitoharjoituksia", tässä vaiheessa siis pelkästään sitä, että ottaa kapulan suuhun. Hyvältä näyttää :)

Vanilla oli edellistreeniä enemmän intoa. Tuntui jo paremmalta...

----------

Caron kanssa tehtiin seuraamista. Nyt on keskityttävä siihen vasemmalle siirtymiseen sekä juoksuosuuteen. Muuten seuraaminen tuntuu tosi hyvälle.

Liikkeestä istuminen oli ok. Samoin tasamaanoudot.

Luoksetulossa seisominen oli hitaampi, taitaapa minulla mennä sekaisin tässäkin käsimerkki. Jotain epävarmuutta oli seisomisessa, eteni siis käskyn jälkeen. Maahanmeno kunnossa.

Caron kanssa myös kosketusalustaa erillään ruudusta. Kotona metallista kapulaa sekä kaukokäskyjen jumppaamista.

Carolla ihan mahdottomasti virtaa. Ei voi kun nauraa tuolle kettuselle, vaikka se ei nykyään halua edes mennä treenin jälkeen autoon. Onneksi on kivaa :D