Lähdettiin vielä Caron kanssa LPKY:n tokotreeneihin, paikkana siis torin parkkihalli. Meidän ryhmässä oli viisi koiraa.

Ekaksi otettiin paikkamakuu: menin pylvään taakse piiloon. Hyvin pysyi, rauhallinen makuu. Meidän piti välillä käydä koirien luona ja sitten jätettiin koirat uudelleen. Lopuksi vielä perusasennot vuorotellen. Ei ongelmia.

Sitten jättöjä, me teimme vain liikkeestä istumisen: ekaksi pari istumista, ikään kuin muistutuksena. Sitten varsinainen suoritus, eli käskytettynä. Hyvä valmisteleva osuus, istui hienosti ja loppu ok. Tosi hieno suoritus!

Loppuun vielä kaukokäskyjä: maasta istumisen ennakoi aina seisomiseksi. Tässä näkyy se, että ollaan tehty vain seisomaan nousuja. I-s hyvä, samoin m-s, s-m ja s-i -vaihdoissa tarvitsee apua (eli niissä haetaan sitä liikerataa kuntoon).

Nuo treenit ovat hyvin lyhyitä, kun on vain puoli tuntia aikaa. Sillä aikaa, kun muut tekivät, me vielä treenailtiin noita kaukojen vaihtoja, Caro oli myös paikkamakuussa. Lisäksi seuraamisen siirtymisiä oikealle. Mukava treeni, Carolla hyvä syke koko treenin ajan (=tosi innostunut ;D )

Mukava päivä kaiken kaikkiaan, kun ehti touhuilla koirien kanssa. Nyt saunaan ja sen jälkeen tehdään mansikka pirtelöö *nam*