Jälleen käytiin tokoilemassa. Mukana myös Johanna ja neljä "pesukarhua", eli Bosse, Samppa, Brenda ja Tilda. Vanin kanssa aloitettiin, Johanna käskytti.

Seuraaminen: Hieman väljää, täyskäännöksen tein huonosti, ja Vani irtosi siinä. Yksi perusasento jäi puuttumaan. Kontakti on hyvä koko ajan, mutta tiiviimmin saisi olla. Nyt tehdään sisällä namin kanssa oikein innostavia ja hyvän mielen treenejä.

Kaukokäskyt: tarvitsi molempiin m-i -vaihtoihin kaksi käskyä. Otettiin uudelleen parin metrin päästä ja tosi hienoja. Nyt nakellaan vain nameja, ja tehdään vaihtoja "rennosti".

Noutaminen: Ekalle varasti, vaikka annoin paikka-käskyn. Toisella malttoi odottaa, mutta kantoi kapulaa "riiputtaen" ja pudotti sen jalkoihin. Nosti ilman käskyä ja teki luovutuksen suoraan sivulla. Kolmas onnistui. Ennen koetta pitää tehdä pari noutoa pihalla, että muistaa liikkeen.

Paikkamakuu: Tein paikkamakuun Vanin kanssa viimeiseksi, eli Caron treenin jälkeen. Vani teki paikkamakuun Bossen ja Sampan välissä, Johanna käskytti. Hyvin painui maahan. Aikaa 3 minuuttia. Johanna oli kävellyt edessä. Vani oli oikaissut etujalan ja kerran haistellut Bossen suuntaan. Lisäksi oli laskenut pään alas ja nostanut ylös. Ei muuta. Palkkasin maahan. Ennakoi perusasennon, mutta käskin uudelleen alas. Sitten perusasento, jonka väänsi miun eteen. Luuli, että namit olisivat olleet oikeassa kädessä. Sen jälkeen vielä juteltiin jonkin aikaa, ja Vani makasi rauhassa.

Vani ei ole vielä aivan täysin valmis kokeeseen, mutta käydäänpä taas hakemassa allekirjoittaneelle kisakokemusta. Ehkä se jännitys joskus lievenisi.

Caron kanssa tehtiin myös.

Seuraaminen: Seuraaminen alkuosa oli väljää, katseli paljon ympärilleen. Oma moka taas. Pitäisi muistaa, että Carolle pitää näyttää ennen tekemistä se, missä nyt ollaan. Niinhän teen myös agikisoissa, käymme katsastamassa paikat ennen kuin teemme mitään. Käännökset ok, myös juoksuosuus ihan ok. Siirtymät namilla. Lopussa tosi hyvä seuraamispaikka ja kontakti.

Luoksetulo: Käskytettynä, ja tosi hyvä! Käsimerkin jälkeen eteni hiukan, mutta aloitti jarruttamisen heti käskyn saatuaan. Maahanmeno bueno! Kaikki välit laukalla ja vauhdilla eikä ennakoinut liikkeenohjaajan käskyjä. Jesh!!!

Istuminen: Nopea! No problemos.

Lopussa pähkäiltiin vielä kaukojen tekniikkaa. Ei sen enempää Caron kanssa. Nyt otan itteeni niskasta kiinni, ja opetan Carolle tunnarin ja metallisen. Niistä on tullut miulle joku "suuri ja kamala este".