Ollaan treenattu tällä viikolla muinakin päivinä, mutta treenien kirjaus on kiireiden takia jäänyt tekemättä. Samoja asioita hiotaan molempien kanssa. Tänään mentiin isolla porukalla parkkihalliin treenaamaan.

Aluksi paikkamakuut molempien kanssa: Carolla aikaa noin pari minuuttia, pitää aloittaa nämä ryhmäpaikkamakuut rauhallisesti. Menin auton taakse piiloon, ja kuikuilin välillä ikkunoiden läpi. Hyvin makasi, rauhallisesti oli myös. Hyvin nousi perusasentoon. Jees! Vani meni hienosti maahan, hieman käänteli kai päätään, kun vastapäisessä autossa oli koira takakontissa, joka yritti tulla sieltä pois haukkumalla ja muutenkin rapistelemalla. Muuten siis rauhallinen. Myös perusasento ok. Aikaa meni se reilu kolme minuuttia.

Caron kanssa aloittelin. Meidän parina oli Emma ja Hugo (bcu Borderiinan Diesel).

Ruutu: otettiin pari aika läheltä ja kosketusalustalla. Hienoja maahanmenoja ja hyvin haki ruudun. Sitten Emma otti kosketusalusta pois ja tehtiin uudelleen, hieman etsi kosketusalustaa ruudusta, mutta eteni sinne nopeasti. Toisella kerralla reagoi nopeammin myös maahan-käskyyn. Nyt pitää vaan häivytellä tuota kosketusalustaa pois. Otettiin myös käskytettynä yksi ruudun loppuosa. Reagoi kuulemma heti tänne-käskyyn. Seuraamispaikka oli tästä suunnasta hakusessa, eli tuli vauhdilla ja keuli seuruun.

Hyppynouto: Ensimmäisellä haki kapulan, mutta kiersi takaisin tullessa esteen. Seuraavan otin niin, että sanoin Caron tullessa takaisin hyppää-käskyn. Sen jälkeen pari hienoa toistoa kokeenomaisesti. Ei tässä kauheasti ole höylättävää, kunhan muistuttelee liikkeestä (ei olla tehty hyppynoutoja pitkään aikaan). Tekniikka on siis hallussa.

Liikkeestä istuminen kokeenomaisesti: Ok!

Muuta ei tehty Caron kanssa. Metallinoutoa ollaan treenailtu kotosalla, mutta sitä ei vielä voi siirtää pihalle / yhteistreeneihin. Harjoittelu jatkukoon... Caro oli upea tämän päivän treenissä!

-----------------------------------------

Sitten Vani kehiin.

Nouto: huono luovutus ekalla, tiputti kapulan jalkoihin. Sitten liike muistui mieleen ja kaksi hyvää noutoa. Malttaa pysyä sivulla, kun heitän kapulan. Hyvällä mallilla tämä liike.

Hyppy: meinasi ennakoida liikkeenohjaajan käskyä miun edessä, eli lähti perusasentoon lo:n käskyllä. Muuten hyppy on mallillaan.

Jättävät: käskytettynä, molemmat ok!

Seuraaminen: hiukan laiskanpulskeaa, eli humputteli ja otti sivusuunnassa väljyyttä. Otin namin käteen, kun en jaksanut murista Vanille ;D Namilla siis tiiviyttä hommaan ja sit ilman namia. Muistuihan se oikeaoppinen seuraaminenkin...

Kiva treeni myös Vanskulta!