Lähdettiin Caron ja Vanin kanssa mätsäriin, kun meidän naapurissa asuva Stefi halusi esittää Caron pienissä koirissa ja junior handlerissä. Lähdin siis kuskiksi, ja otettiin Vani myös mukaan. Paljon oli koiria paikalla, Stefi sai numeron 19 ja loppujen lopuksi menin ilmoittamaan myös Vanin isoihin koiriin. Saatiin Vanin kanssa numero 44, eli oltiin isojen koirien viimeisiä.

Caro meinasi haikailla miun perään, mutta hyvin Stefi sai sen mielenkiinnon kohdistumaan itseensä. Caron kanssa ei ole hirveästi harjoiteltu seisomista tai ravia, joten niitä piti muistutella ennen kehää. Kehässä Carolla ja Stefillä meni kivasti, välillä Caro meinasi istahdella, tuomarin käsittely meni ok ja myös juoksukin. Heille sininen nauha.

Heti perään olikin miun ja Vanin vuoro. Parina oli afgaaninvinttikoira. Vani ihmetteli tuomarin lierihattua ja ensimmäisen kerran pitkään aikaan peruutti, kun tuomari tuli käsittelemään. Antoi käsitellä kyllä itsensä, mutta selvästi näki "että tuossa tuomarissa on jotain outoa". Oli hyvä, että saatiin tällaiseenkin harjoitusta. Juoksussa nosteli häntäänsä. Saatiin punainen nauha.

Sinisten kehässä ei Stefillä ja Carolla tullut menestystä eikä meillekään Vanin kanssa isojen (punaisen nauhan saaneiden) kehässä. Samaa mallia mentiin myös junior handler -kehässä, eli Stefi ja Caro eivät päässeet neljän parhaan joukkoon. Siitä huolimatta oli oikein mukavaa, ja ilokseni huomasin, kuinka hienosti Stefin ja Caron yhteistyö alkoi muodostua. Pienten koirien tuomari ei tainnut osata katsoa meidän rakasta, X-rotuista kettua :D

Kotiin tultiin mäkkärin kautta. Kiitokset Stefille mukavasta mätsärireissusta. Otetaan joskus uusiksi! Lisäilen tänne vielä kuvia, kun ehdin purkaa ne kamerasta.