Tiistaina olin laiskalla tuulella, joten jäi treenaamatta. Keskiviikkoaamuna pakkasin taas treenirepun aamusta, ja lähdimme tuohon lähellä sijaitsevan kaupan parkkipaikalle. Häiriötä piisasi autoista ja muista liikkujista. Tehtiin aikaslailla samoja juttuja kuin maanantaina raviradalla.

Nyt aloitin Vanin kanssa...

Seuraaminen: jälleen lelupalkkaa ja tarkoituksena hakea hyvää virettä. Sitä kyllä löytyi. Välillä lelu näkyvillä ja välillä piilossa treeniliivin taskussa. Hienoa menoa. Nyt alkaa taas löytyä oikeanlainen fiilis Vanin kanssa. Seuraaminen on tiiviimpääkin. En tiedä, onko osasyynä myös tuo treeniliivi. Tämä uusi ei roiku päällä, eli seuraamisessa se ei ole Vanin silmien korkeudella.

Liikkeestä maahanmeno: kokonaisena ja aivan upea! Ei perusasentoa, vaan palkkasin lelulla suoraan maasta.

Luoksetuloa ei päästy oikein kokeilemaan, kun oli liikaa autoja liikkeellä.

Liikkeestä seisominen: pari kertaa meni maihin, eli kaksi ensimmäistä kertaa. Sitten vaihdoin äänenpainoa, ja seisominen muistui mieleen. Veikkaan, että korkea vire teki taas temppunsa ja aiheutti nuo maahanmenot.  Pari kertaa hyvä seisominen, palkka seisomisesta, ei siis perusasentoa tehty.

Nouto: Kaksi kipaletta kokonaisena. Jees! Ei tarvinnut pitää kaulapannasta, malttoi hienosti sivulla. Pientä kapulan mälläystä edessä, rauhoittelin. Hyvin odotti myös perusasentoon käskyt.

Lopussa Vanin kanssa vielä kosketusalustaa, joka oli ruudussa. Pari kertaa myös maahanmeno stopista. Hienosti kuunteli. Lisäksi maahanmenosta seuraamisia, eli nyt otetaan treeneihin myös ruudun loppuosan harjoittelua.

Kaukoihin ei oikein riittänyt oma motivaatio...

--------------------------------------------

Sitten Caron kanssa. Seuraaminen: oikein nättiä menoa. Juoksuosuudessa lievää väljyyttä.

Istuminen: ok.

Ruutu: En laittanut lainkaan kosketusalustaa ruutuun. Ja sähellykseksi meni. Piti palauttaa kosketusalusta takaisin. Sitten toimii. Päätin sitten treenata sitä ruudun loppuosaa. Nyt pitää pohtia tuo kosketusalustan häivyttäminen ruudusta.

Sitten kaukojen jumppailua. Lisäksi pari noutoa, joissa kapulan tuuppausta etutassuilla. Muuten ok.