Taas ehdittiin raviradan parkkipaikalle. Tänään tehtiin sinne aamulenkki ja samalla tietenkin tokoiltiin.

Caron kanssa aloitin. Seuraamista: hyvä kontakti, kontakti on nyt hyvässä kuosissa. Siirtymät muuten ok, mutta peruuttaminen tökki. Siinä tuli vinoja perusasentoja. Täytyy olla tosi tarkkana omista liikkeistä.

Istuminen: ok. Tämä on onnistunut tällä viikolla joka kerta, eli tuntuu nyt varmimmalta liikkeeltä.

Luoksetulo: taas ensimmäisellä eteni seisomisen, maahanmenokaan ei kaikkein paras. Sitten otin molemmat yksittäin, lisäksi "vahvistin" stoppia oman kropan liikkeellä, eli liikuin hieman koiraa kohden. Tämä toimi, stopit olivat napakammat.

Ruutu: ja sähläys jatkukoon. Tässä tarvittaisiin apua. Kosketusalustan kanssa toimii siis hyvin -> menee tuhatta ja sataa ruutuun, ja heti alustaa koskettua / käskyn kuultuaan menee maihin. Luultavasti Caro hakee jo katseellaan sitä kosketusalustaa, koska ilman sitä jää vain humputtelemaan ruutuun mennessään. Miusta tuntuu, ettei se nyt tajua sitä, mikä ruudun tarkoituksena on. Piilottelin kosketusalustaa myös ruudun keskellä lumen alle, mutta kyllä se vauhdilla aina sinne meni ja maihin myös. Kyllähän tämä treeneissä toimii kosketusalustalla, mutta miten sitten kokeissa. Apuva!

Sitten taas pari tasamaanoutoa sekä kaukojen hiomista.

-------------------------------------

Vanin kanssa aloitettiin myös seuraamisella. Sama meininki kuin edellisinä päivinä. Vire oli jälleen oikein hieno ja korkea!

Maahanmenot ok, ensimmäisen seisomisen meni maihin. Sitä tehtiin pari vahvistavaa toistoa. Lelu palkkana taas ja se tuli suoraan maahanmenosta / seisomisesta, ei taaskaan perusasentoja. Myös valmistelevat suoraan leikistä.

Luoksetulo: tänään jaksoin paneutua hieman tähänkin. Tehtiin lyhyeltä matkalta stoppeja lelupalkalla ja sitten myös namia nakkelemalla. Tarkoituksena, että luoksetulossa oli hyvin vauhtia, mutta osaisi tehdä napakat stopit. Rakennellaan tätä liikettä...

Ja sitten kaukot: ei noussut ensimmäisellä istumaan. Hetken siinä mietin, ja kokeilin toista äänensävyä / käsimerkkiä. Johan nousi, ja nousi joka kerta senkin jälkeen. Käsky ei saa olla liian nopea / napakka. Mieluiten sellainen pehmeä, sama myös käsimerkissä, eli se ei saa vilahtaa nopeasti. Kokeillaan, onnistuisiko jatkossa tällä tavoin. Tämä on juuri se tapa, jolla olen ruokakupin kanssa tehnyt kaukoja...

Loppuun vielä nouto: eipä moitittavaa. Nopeasti tuo epeli on kehittynyt tässä.

-------------------------------------

Tällä viikolla olen siis päässyt vasta klo 20.00 töistä, joten iltatreenejä ei ole tehty. Tänään käytiin vielä iltalenkillä jäällä, mukana olivat myös Susku, Cabby ja Cina. Mukava, että lähditte mukaan! Eipä olisi muuten jaksanut talsia näillä turvonneilla varpailla... Miun pikkuvarpaat ovat turvonneet tällä viikolla aika lailla muodottomiksi enkä tarkalleen tiedä syytä. Mitkään kengät eivät meinaa mahtua jalkaan, mutta toivottavasti varpaat nyt tästä rauhoittuisivat.