Sunnuntaiaamu, mutta ylös oli noustava klo 6.15. Käytin koirat pikaisesti pihalle, ja suuntasin LAU:n järjestämiin agikisoihin talkoolaiseksi. Ilmoittautumisia otin vastaan puoleen päivään saakka, jonka jälkeen kävin olemassa hetken kotosalla, ja hain samalla Caron. Mentiin takaisin neljäksi, ja ehdin nähdä muutaman maksikolmosen koiran. Salme Mujunen oli tehnyt radan, jossa oli paljon välistävetoja yms. kiemuroita. Lisäksi radalla oli kolme putkea. Sitten hain Caron autosta, ja tutustuimme maneesiin. Carolla oli ihan älyttömästi virtaa, mutta hienosti se oli kuulolla. Otimme paria hyppyestettä, kun emmehän ole treenanneet agia lokakuun jälkeen. Nopeasti muistui laji mieleen, ja Caro tuntui hyvältä ohjatessa.

Radat olivat etuajassa, joten pääsimme pikapuoliin tutustumaan rataan. Pari kohtaa tuntui vähän vaikealta. Rataantutustumisen jälkeen lähdin hakemaan Caroa, ja säädin jotakin siinä samalla. Kun tulimme maneesiin, huomasin, että meidän vuoro on seuraavaksi. Kiireessä takki pois päältä ja valmiiksi. Jätin Caron seisomaan ensimmäisen aidan taakse, seuraavana esteenä oli A. Caro, pieni possu, varasti lähdön. Se oli A-esteellä ennen kuin ehdin sanoa mitään. Onneksi se otti ylösnousun hyvin, ja pääsin rataan mukaan. Todella hyvin lähti kulkemaan, ensimmäinen virhe tuli kepeille, jossa haki aloituksen väärältä puolelta. Luultavasti olin edessä, hienosti kepit. Viimeisten neljän esteen aikana paketti meni sekaisin, ja Caro kävi hyppäämässä väärän esteen. Eli hylky siitä. Todella nopea rata olisi ollut, aika isoja kaarroksia hypyillä. Huomasi, että olin vähän jäässä pitkän tauon jälkeen. Ei nimittäin ollut rata aivan täysin mielessä.

Toisella radalla pysyivät esteen samoissa kohdissa, mutta niiden suoritusjärjestys vaihtui. Nyt Caro pysyi lähdössä hyvin, kun käskytin sitä topakasti. En tiedä, menikö pikkupossulta herne nenään, mutta se nousi hiukan A-estettä ja hivuttautui takaisin haistelemaan maata. TÄH?!!! Sitten lähti taas toimimaan kepeille saakka. Haki hyvin keppien aloituksen, mutta itse kiihdytin keppien puolivälissä. Caro ei kestänyt sitä, vaan jätti pari väliä pujottelematta. Otettiin alusta ja ihan rauhakseen. Viimeisillä hypyillä ei kuunnellut, vaan tuli samankaltainen virhe kuin edellisellä radalla. Kävi siis hyppäämässä väärän esteen, mistä hylky.

Hyvä mieli jäi kisoista. Carolla oli aivan sairaasti vauhtia ja intoa. Se jopa haukahteli radalla. Maneesiin se ei reagoinut mitenkään. Tauko on selkeästi tehnyt hyvää tuon vireen kannalta, mutta kyllä ohjaaja tarvitsee ehdottomasti treeniä. Niin jäykältä meno tuntui eivätkä radat meinanneet mennä millään päähän. Loppukuusta lähtevät kai treenit pyörimään, joten sitä odotellessä Hymy Muistinpas myös, miksi agi on niin mukavaa Caron kanssa. Vaikka se tänään olikin pieni sikailija!