Kävin illalla tokoilemassa tyttöjen kanssa. Susku tuli ilman koiria katsomaan, mitä ollaan saatu aikaiseksi. Vanin kanssa aloitin.

Seuraaminen: Ensimmäisellä pätkällä ei ollut oikein mukana. Kontakti ok, mutta yhdessä kohdassa seuraaminen väljää. Kun käveltiin Suskua kohden, Vani jäi tuijottelemaan Suskua. Otettiin uudelleen, pidin narulelun kädessä. Nyt hienosti poweria! Pitäisi kai aina herätellä koira ennen liikettä.

Jättävät: molemmat hienoja! Onnistuivat ensimmäisellä kerralla.

Nouto: Ekalla varasti, mutta unohdinpa itse sanoa paikka-käskyn. Annoin käydä hakemassa, ja palkkasin namilla. Toisella kerralla pysyi paikallaan, mutta pudotti kolmasti kapulan heti sen nostamisen jälkeen. Luovutus ok. Kolmannella kerralla hyvä. Otettiin sitten erikseen sitä, että jätin Vanin istumaan ja laitoin kapulan meidän välille. Välimatkaa n. 8 m. Eli pelkkää tuontia vain, se ok.

Kaukokäskyt: i-m-i -> tämä ok, mutta ei suostunut tekemään viimeistä maahanmenoa. En tiedä, miksi. Otettiin vielä erikseen ihan namia nakkelemalla sekä maahanmenoja että istumisia.

Vanin tokokoe olisi lauantaina Pieksämäellä. Lähdetään katsomaan, miten se siellä toimii. En uskalla edes ajatella sitä, onko meillä mahdollisuuksia ykköstulokseen. Se nähdään sitten viikonloppuna.

Sitten vielä Caron kanssa.

Seuraaminen: Välillä paikka seilasi, mutta kokonaisuudessa ihan hyvää. Mahtava into ja kontakti kylläkin. Lisäksi harjoittelimme namin kanssa sitä, että kaivonkannen ylitsekin voi seurata Hymy

Istuminen: OK!

Luoksetulo: JEEE! Nyt todella hienoja. Todella hieno seisominen heti käskyn jälkeen ja maahanmeno vieläkin upeampi. Tehtiin kahdesti ja molemmilla kerroilla aivan mainiot stopit teki. Nyt oli oikea vire tähän liikkeeseen.

Nouto: pelkkiä palautuksia lyhyeltä matkalta. Ok.

Loppuun jumpattiin kaukokäskyjä. Kokeilin m-i-m ja m-s -vaihtoja noin 10 metrin matkalta. Ok. Muita vaihtoja lähempää.

Caro on tällä hetkellä jotain niin ihanaa. Toko on sen mielestä aivan mahtavaa. Nyt alkaa näkyä myös se, että jaksaa tehdä kauemmin eikä into häviä mihinkään. Tekee siis töitä miulle. Kauan tätä on haettu, mutta työ taitaa vihdoinkin tuottaa tulosta.