Otin mukaan iltalenkille namit, ja menimme läheisen S-marketin pihalle tokottelemaan. Caro aloitti.

Seuraamisessa siirtymisiä, ensin namikädellä avustaen. Oikealle siirtymä ok, vasemmalle vielä takkuaa. Eteenpäin pari askelta onnistuu, taaksepäin hiukan hakusessa. Lähinnä se perusasennon suoruus saatava kuntoon. Otettiin myös seuraamispätkää, jossa hidaskäynti ja juokse. Ne ok.

Liikkeestä istuminen: tämä onnistuu aina.

Luoksetulo: Kaksi kertaa, molemmat hienoja!

Kaukoja: tein n. 10 metristä m-s ja m-i. Nämä ok. Lähempää sitten s-m ja s-i. Eiköhän nämä joskus toimi :)

Ennen lenkillä lähtöä teimme omalla pienellä takapihalla tunnaria. Iso joukko kapuloita, joista oma etummaisena. Todella rauhallisesti sanoin "oma", meni nätisti kapuloiden luokse, haisteli ja toi oman. Tämä vielä kolme kertaa. JES! Lisäksi Caro teki sisällä metallinoutoa, ekalla kääntyi katsomaan, että onko pakko ottaa tämä suuhun. Sitten haki kolmasti tosi hyvin, pientä alkukankeutta siis.

-------------------------------

Vanin kanssa otettiin ensin jättävät. Molemmissa ensin pari kertaa pelkkä maahanmeno / seisominen, sitten koko liike. Hienoja suorituksia ja nakki lensi.

Kaukot: otin n. 10 metrin matkalta. Nousi jokaisella käskyllä, ei mitään epävarmuutta tms. Sitten läheltä, ja joka vaihdosta tuli nameja. Voi, että jäi tästä hyvä fiilis!

Sitten luoksetulo: nakit takapalkaksi ja nakit myös käteen. Matkaa n. 20 metriä. Nyt olen vaihtanut käsimerkin suulliseen stop-käskyyn. Ekalla pelkkä pysähdys, tosi hieno. Sitten takapalkka pois ja namit pelkästään käteen, stoppasi hyvin, mutta pientä himmailua loppuosassa. Sitten jätin pelkästään seisomaan ja siitä eteen istumisia. Eiköhän tämäkin liike tästä rakennu. Olemme tehneet nyt lenkeillä paljon tuota stoppia sillä tavalla, että olen jättänyt kepin Vanin taakse ja huutanut luokse + stopannut. Nyt pitää rakentaa vielä erikseen se loppuosa, eli että seisomisesta tullaan vauhdilla luokse. Tätä pitää tehdä niin, että minulla on samanarvoinen palkka itsellänikin. Kiitokset Hannalle neuvosta ja muistutuksesta, että jokainen osa liikkeestä pitää tehdä erikseen!

Sitten seuraamista: mukana hidasta käyntiä ja juoksua. Välillä pää nytkähtelee, eli pikkuista kontaktin katoilua. Paikka kuitenkin pysyy. En lähtenyt nillittämään tästä, vaan kehuin aina kun katsoi -> kontakti parani. Tämä seuruu tuntuu päivä päivältä paremmalta.

Ennen lenkillä lähtöä tein myös Vanin kanssa metallinoutoa hyvin lyhyeltä matkalta. Kyllä se metallinenkin alkaa palautua minulle. Lisää toistoja vaan. Lisäksi Vani kokeili tunnaria, eli kasa vääriä kapuloita ja oma etummaisena. Meni kasan luokse, mutta jäi tuijottamaan minua (kaipaa siis tukea / apua). Sanoin "oma" rauhallisesti, ja alkoi haistella. Toi oman. Toisella kerralla meni hätäisemmin ja kantoi väärän minulle. Otin kapulan, en kehunut, vaan jälleen rauhallinen käsky "oma". Malttoi haisteilla ja toi oikean. Yhtä kapulaa Vani haistelee maltillisesti, mutta selvästi tuo kasa hämmensi sitä.

Nukkumaan mennessä oli todella hyvä mieli treeneistä. Mulla on kaksi hienoa ja innokasta tokokoiraa :)