Lähdettiin illalla Kauriinkadun hiekkakentälle.

Vani aloitti seuraamisella: tein niin, että seuruutin erilaisia matkoja ja vapautin kentän laidalla olleelle namikipolle. Haettiin sellaista "kisamaista" asennetta, seuruu tuntui hyvältä.

Sitten hyppyä: pari tosi kivaa hyppyä, ei valittamista. Sen jälkeen kokeilin hyppynoutoa ja sekin onnistui. Hieno tyttö!

Jatkettiin tasamaanoudolla: Pari kertaa pudotti kapulan minun jalkojen lähelle. Veikkaan, että tässä noudossa on nyt painetta. Mehän vängättiin sunnuntaina noudon kanssa ja se näkyy nyt hiukan tuossa liikkeessä. Sitten annoin varastaa kapulalle jne. Ja painekin taisi kadota :)

Luoksetuloa: tätä teemme nyt pallolla. Kutsun luokse, annan stop-käskyn suullisesti ja heitän pallon heti. En tiedä, mitä tästä syntyy, mutta vauhtia ainakin on. Ja stoppikin on nopea.

Jättävät olivat ok, kaukoja myös hiottiin.

------------------------------

Caron kanssa aloitettiin hyppynoudolla. Ensimmäisella kerralla kiersi esteen tullessaan takaisin. Seuraavalla näytin kädellä, mistä pitää hypätä. Sen jälkeen liike taas toimi, taidettiin tehdä kolme onnistunutta toistoa.

Sen jälkeen seuraamista: välillä vapautin kentän laidalla olleelle namikipolle. Siirtymisissä hiukan takkuilua, muuten ihan ok meininkiä. Hyvä kontakti!

Istuminen: ok.

Luoksetulo: hyvät stopit!

Ruutua tehtiin myös, ruutuun menoja kosketusalustan kanssa ja ilman.

Loppuun hiottiin kaukoja. Tehtiin viidestä metristä, pientä liikkumista, mutta kyllä tämä alkaa rakentua ;D

------------------------------

Tuolla kentällä on sellainen puuseinä, luultavasti jalkapallon pelaajia varten. Jätin molemmat paikkamakuuseen yhtä aikaa ja menin piiloon. Todella rauhallisesti olivat. Sitten yhdessä vaiheessa katsoin piilosta (lautojen raoista voi tirkistellä koiria), kun Caro kurotteli kaulaansa. Huomasin, että jänis loikki kentän laidalla. Molemmat tytöt kyllä näkivät sen, mutta minä olin ainoa, joka ei kestänyt tilannetta ;) Menin tyttöjen luokse, palkkasin, napsautin ne hihnaan, mutta pidin paikkamakuussa. Jänis hävisi metsään ja jätin tytöt uudelleen. Jälleen rauhallista makuuta, ekaksi palkkasin Vanin ja jätin sen istumaan + sama setti Carolle. Tehtiin siis vielä lyhyt paikalla istuminen, kävin piilossa. Tosi hyvin meni tämäkin.