Caron agitreenit jäivät eläinlääkärireissun takia välistä. Katsotaan nyt, miten neiti parantuu ja päästäänkö ensi viikolla vihdoin ja viimeinen treenaamaan muun ryhmän kanssa. Eläinlääkärillä meni odotettua kauemmin, joten heitin Caron nopeasti kotiin ja otin Vanin kyytiin. Käytin juoksemassa hallilla lämmittelylenkki, ja mentiin halliin sisälle. Jouduttiin tekemään rata heti. Rata löytyy täältä.

Meille ei todellakaan sovi tuollainen järjestely. Vanin pitäisi saada purkaa itseään esimerkiksi narulelulla leikkimisen avulla ennen rataa. Aluksi väännettiin sitä, että ensimmäisen esteen takana on pysyttävä. Yllättävän hyvin pysyi tilanteeseen nähden eka esteen takana. Putkelle ei irronnut, räksytti, joten otettiin uudelleen. Sitten toimi paremmin. Kutosesteellä, eli puomillä sähellystä, ekalla kerralla hyppäsi kesken ylösmenon pois. Sitten meni hyvin ylösmenon, mutta loikki kaksi kertaa alasmenokontaktin. Sitten nami toiselle puolella ja ihan ok suoritus. Seuraava sähellys 10 putkella, ei kestänyt takaaleikkausta. Kepit namivedätyksellä, ei löytänyt kunnolla 12 putkea. Sitten kun sanoin putki ja vahvistin sitä mene-mene -käskyllä niin toimi. Tarvitsee siis tukea edelleen.

Seuraava rata tehtiin vähän sekoitellen ekan radan järjestystä. Silloin pomppasi A-esteen alasmenon. Putkelle irtosi hienosti, mutta vedin sen 6 aidan ohitse, unohdin siis ohjata. Nyt pussi ja sen jälkeinen este hienosti, puomi myös. Irtosi taas upeasti putkeen, ja kepit namivedätyksellä. Hieman töksähtelevää meno edelleen, mutta ehdottomasti parempi kuin eka rata. Kierroksetkin laskivat jo hieman :D

Vanin kanssa käytiin viime viikolla treenaamassa kaksi kertaa ja tämän viikon maanantaiaamunakin. Aika nopeasti näkee kehittymistä, kun pääsee tiiviimmin harjoittelemaan. Tässä muutamia huomioita, miten menee:

Hypyt: Hyppää maltilla, rimat pysyvät hyvin ylhäällä, ollaan kokeiltu jo 65 cm aidoillakin. Malttaa katsoa aiempaa paremmin minun ohjausta, välillä hösää ja silloin joko ohittaa tai alittaa esteen. Hypyt hyvällä mallilla. Muuria harjoiteltiin viime viikolla.

Kontaktit: En ole vielä osannut päättää, miten vahvistaisin kontakteja. Näiden kanssa on häsäämistä. A-esteen tekee yleensä maltilla, puomilla on enemmän ongelmia sekä ylös- että alasmenolla. Keinu on parantunut huomattavasti, se ei ole mikään mörkö enää.

Putket ja pussi menevät kuin vettä vain. Rengasta muistuteltiin maanantaina, jokainen toisto meni ensimmäisellä oikein :)

Kepit: Etenen vieläkin takaperin, jos on yhteistreenit. Kahdestaan ollaan menty jo oikein päin ja Vani tekee kepit-kepit-kepit- hokemisella itsenäisesti. Kepit tarvitsevat vielä huomattavasti toistoja, mutta näyttää lupaavalta!