Blacky tuli tiistaihin saakka hoitoon. Tytöt ottivat hoidokin tosi hienosti vastaan, ei minkäänlaista ärinää tai purinaa. Hienoa!

Illalla lähdimme käymään Tapavainolan nurmikentällä tokoilemassa.

Caro aloitti. Caron kanssa seuraamista, mikä oli tosi hyvää. Kontakti ja paikka pysyivät. Paikalla siirtymissä vasemmalle meno on vaikeampi, ehkä omat jalat eivät pysy vieläkään rytmissä.

Sitten ruutua. Kävin tekemässä jo ennen seuraamista ruudun, ja Caro oli sen aikaa paikkamakuussa. Jätin silloin kosketusalustan ruutuun. Nyt meni heti ensimmäisellä ruutuun, napsautti kosketusalustaa ja painui nopeasti maahan. Jes! Samaa parista muustakin suunnasta, ja kaikki ok.

Luoksetulossa eka meni läpijuoksuksi. Ei katsonut yhtään, mitä käsilläni näytin. Toisella kerralla eteni käsimerkin jälkeen ja vasta kolmannella ok. Tätä seisomista pitää tehdä pidemmiltä matkoilta, maahanmeno on ihan ok.

Hyppynoudon teki vauhdilla, ensimmäinen luovutus plörinäksi, eli meni etuviistoon ja mälläili kapulaa. Tehtiin pari kertaa uudelleen ja sitten alkoivat kierrokset laskea ja meno muuttui nätimmäksi. Onpa ainakin intoa ;D

Metallinoudossa ekalla kerralla "yökkäili" kapulan luona, eli ei olisi halunnut nostaa. Kehuin ja toinen nouto ok, sekä kapulalle meno että minun luokse tulo nopeita. Hjyvä!

Kaukokäskyjä jumppailtiin, m-s ja m-i-s -vaihdot kuosissa. Edelleen treenaillaan sitä s-m ja s-i -vaihtoja.

------------------------

Vanin tuli seuraavaksi kehään. Vanin kanssa tehtiin nopealla sykkeellä kaikkea sekaisin: seuraamista, jättävät, luoksetuloa pallolla, hyppyä, hyppynoutoa sekä kaukokäskyjä. Kaikki pelittivät suhteellisen hyvin, ja vire oli aivan mahdottoman hyvä.