Lähdettiin illalla tokoilemaan kauppojen asvalttiparkkikselle.

Aloitin Caron kanssa ja sillä oli joku ihme moodi päällä. Teki kyllä, mutta välillä pälyili mihin sattuu seuraamisessa.

Tehtiin sitten luoksetuloa ja se oli ok, seisominen oli parempi kuin sunnuntaina.

Noudossa jäi pällistelemään jotakin ensimmäisellä kerralla, toinen oli ihan ok, mutta luovutus vinossa.

Istuminen ok.

Kaukokäskyissäkin oli ihmeellistä tuijottelua ja välillä teki vaihtoja ihan oma-alotteisesti. Piti mennä ihan lähelle ja vedättää namilla.

-------------------------

Vanin suhteen olin päättänyt jo ennen treeniä, että kokeilen kokeenomaista treeniä. Jätin ennen seuraamista namikipon parkkipaikan laidalle ja tarkoituksena oli palkita koira liikkeestä seisomisen jälkeen. Seuraaminen meni ihan ok, tehtiin suht pitkä pätkä ja meni tosi hyvin.

Liikkeestä maahanmeno onnistui ekalla ja tosi hyvä perusasento loppuun.

Luoksetulossa pysähtyi hieman viiveellä.

Sen jälkeen otin Vanin perusasentoon ja tarkoituksena oli tehdä liikkeestä seisominen. Siinä Vani lähti mukaan, mutta jäi seisomaan. Ihan kuin liikkeessä olisi ollut painetta tai jotain. Kutsuin se mukaan ja neiti tuli omituisesti madellen ja mielistellen minun luokse. Kysyin, että mikä on ja neiti hyppii "varastamaan" nenää. Kielsin siitä ja yritin ottaa uudelleen perusasentoon, tuli hidastellen, mutta ei suostunut enää seuraamaan. En tajua, mikä tässä tuli. Alkoiko miettiä, että on kokeessa? Vai menikö noin epävarmaksi palkattomuudesta?

Lopputreeni oli omituista sähellystä. Minun oli pakko ottaa namit käteen ja tehtiin seuraamista namivedätyksellä. Noutokapulan haki hyvin ja kaukokäskytkin toimivat. Mutta meno oli ihmeellistä mielistelyä ja jotenkin paineista. Mulla meni pasmat sekaisin, ei ole kuin reilu viikko Imatran tokokokeeseen. Toivottavasti tämä käytös ei toistu kokeessa.