Tänään oli Caron kontrollikäynti virtsatietulehdusten takia eläinklinikka Tikassa. Ensiksi Caro ultrattiin, virtsarakon seinämät olivat normaalit. Viime ultrassahan ne olivat paksut tulehduksen takia. Sen jälkeen otettiin vielä kuva röntgenillä siitä, missä kohdassa virtsarakko sijaitsee. Normaalissa kohdassa se on, eli ei siitäkään pitäisi virtsatietulehdusten johtua. Saimme otettua röntgenkuvan ja tehtyä ultrauksen ilman rauhoitusta.

Ultran ja röntgenin jälkeen otimme pissanäytteen sekä verinäytteen sen tarkastamiseksi, etteivät toistuvat tulehdukset ole tehneet munuaisille mitään. Molemmat näytteet olivat täysin puhtaita. Näiden testin mukaan Caron pitäisi olla terve. Antibioottikuuri jatkuu lauantaihin, ja kuurin loppumisen jälkeen selviää, olisiko tämä tulehduskierre nyt taakse jäänyttä elämää.

Yksi vaihtoehto on vielä käydä Yliopistollisessa eläinsairaalassa tarkistamassa varjoainekuvauksella se, mihin Caron virtsajohtimet laskevat. Tosin tuo vaiva olisi pitänyt tulla jo pentuna esille, joten se on hyvin epätodennäköinen syy tulehduksille. Nyt siis toivon, ettei tulehdus palaa kuurin jälkeen. Caro oli niin rohkea, kun antoi käsitellä itseään hienosti eikä rauhoitusta tarvittu.