Iltavuoro mahdollisesti sen, että lähdimme aamupäivällä käymään hallilla. Tarkoituksena oli kokeilla Vanin kanssa verkkokeppejä. Onneksi paikalle sattui samaan aikaan myös Pasi bc-poikien, eli Hiron ja Hugon kanssa. Heillä oli myös samat aikeet, joten kätevästi yhdistyi kahdet treenit.

Pasi näytti Hiron kanssa, miten he treenaavat verkkokeppejä ja tosi hienolta näytti. Sitten oli meidän vuoro kokeilla, jätin lelun keppien päähän, mutta Vani meinasi ohittaa verkot ja kepit ja mennä suoraan lelulle. Sitten kun sain sen verkkojen sisälle, niin pakitti ja halusi pois, tai eteni hiukan ja sitten yritti verkkojen läpi pois. Sen jälkeen Pasi veti Vanin kerran lelun avulla verkkokeppien läpi, se toimi. Vani hiffasi, mistä on kyse.

Sitten saatiinkiin hyviä toistoja aikaiseksi, rytmitin vielä vieressä, mutta selvästi näkyi se, että Vani haki omalla katseellaan keppien aloitusta. Pidettiin muutamien toistojen jälkeen tauko, ja sitten taas uudelleen. Tähän haluaisin liittää sellaisen kumartavan hymiön, eli kyllä noista verkkokepeistä on paljon apua. Tehtiin myös tosi lyhyitä hyppy-putki -sarjoja, mutta ei muuta. Ne verkkokepit olivat pääasia. Vani tuntui väsähtävän tosi nopeasti, eli uusi asia pisti pienen beeceen pään miettimään ja pohtimaan. Nyt pitäisi päästä pari kolme kertaa viikossa kokeilemaan noita verkkokeppejä...

Caro oli mukana, mutta en tehnyt sen kanssa mitään. Se sai fiilistellä sitten lämmittely- ja jäähdyttelylenkeillä ;D Tuntui olevan tyytyväinen siihen. Viikonloppu meneekin sitten LAU:n agikisoissa talkootöissä, Caro ilmoittautumisenhan jouduin antibioottikuurin takia perumaan ja Vani ei ole vielä sellaisessa kunnossa, että sen kanssa lähtisin kokeilemaan virallisia. Kovana tavoitteena olisi se, että starttaisimme Vanin kanssa virallisissa agikisoissa kesäkuun lopulla omissa kisoissa. Saa nähdä, toteutuuko tavoite.