Tiistai, joten kiirehdin töiden jälkeen hallille. Caron treeni oli ensin. Meidän ryhmästä oli mukana vain Liisa kooikerhondje Kelmin kanssa. Caron treenattiin pikkupätkiä: vahvisteltiin keppien aloitusta + nopeutta kepeillä, kontakteja sekä nopeaa lähtösuoraa + irtoamista. Sellaista perustreeniä vain, ja hyvin kulki. Caro oli liekeissä, kun pääsi pitkästä aikaa kunnolla treenailemaan :)

Sitten oli Vanin vuoro. Vanin rata löytyy täältä. Ei kylläkään tehty rataa ihan tuossa järjestyksessä. Ensin oli lyhyt pätkä, jossa 1-5 esteet tuossa järjestyksessä ja vitosesteen jälkeen mentiin takaisin A:lle ja sen jälkeen tuo 1. este. Vani haki hyvin A-esteen, ei lukinnut putkea. A:n alasmenokontakti otettiin uudelleen (toisin sanoen vähän rauhallisemmin, osui kyllä ekalla kerralla, mutta rymisteli), sitten haki väärän pään putkesta. Otettiin alusta, ja vaihdoin A:n jälkeistä ohjausta niin, että leikkasin 5-esteelle takaa ja vedin tuolta vasemman kautta (jos kuvaa katsoo näin). Ensimmäisellä kerralla yritin ohjata oikealla kädellä putkeen. Tämä muutos toimi, loppu meni ok.

Toisen pätkän alku oli sama, mutta vitosaidan jälkeen mentiin tuonne 10 hypylle -> 11 hypylle, kepeille (aivan niin kuin tuossa kuvassa, mutta numerot käänteisessä järjestyksessä, keppien jälkeen 7 hyppy ja 13 hyppy, josta putkeen ja viitosaidalle, viimeisenä esteenä puomi. Tässä aloituksessa sujahti pari kertaa putkeen, mutta sitten lähti hyvin liikkeelle, mentiin kepeille asti ihan oikein. Kepit erillisenä, palkka lopussa, sitten fiilisteltiin puomille asti oikein. Putken lopussa oli pieni pyörähdys, kun Vani jä odottelemaan minua. Tosi hienosti kulki, ei voi muuta sanoa. Jätettiin tähän treeni, kun onnistui.

Illalla leikkasin Vanilta kynnet, tassu- ja korvakarvat torstain näyttelyä varten.