Caro oli taas yöllä levoton ja aamulla oli taas verta pissan, joten vein pissanäytteen eläinklinikka Tikkaan. Selväähän se oli, että tulehdus on uusiutunut. Näytteestä löytyikin, vaikka mitä, joten saimme antibiootteja taas keskiviikkoon saakka. Silloin saan bakteeriviljelyn ja resistenssimäärityksen tulokset, joiden perusteella katsotaan jatkolääkitys. Ehtipä mennä viisi päivää edellisen kuurin loppumisesta...

Ehdin varata viime viikolla halille agivuoron, joten lähdin sinne pääasiassa Vanin kanssa. Caro pääsi mukaan, koska samalla reissulla hoidimme tuota pissanäyteasiaa. Vanin kanssa tein lyhyitä ohjauskuvioita aidoilla, keppejä, kontakteja ja rengasta. Jäi tosi hyvä mieli treenistä. Caro teki myös lyhyen radanpätkän, mutta sen enempää en sitä rasittanut. Hienosti kettu kulki :)

Illalla lähdimme vielä Vanin kanssa Tapavainolan nurmikentälle tokoilemaan. Caro jäi kotiin. Tarjolla oli Tiinan tarjoamat kahvit, sillä he saavuttivat kelpie-Warman (Vickulas Kalle) kanssa viime viikolla TK2-koularin tokossa. Onnea Tiinalle ja Warmalle koularista ja suuret kiitokset kahvista ja pullasta. Niiden voimalla oli mukava treenata.

Aloitettiin paikkamakuulla. Aika monta koirakkoa, aikaa taisi mennä 2-3 minuuttia. Vani painui nätisti maahan, välillä kurkkasin piilosta ja vähän taisi pyöritellä päätään, muuten ok. Hyvä perusasento loppuun.

Sen jälkeen touhuille ilman käskytystä liikkeitä. Seuraaminen tuntui hyvältä, hieman katseli muiden tekemistä alussa, mutta sen jälkeen keskittyi minuun. Kivaa meininkiä Vaniksi.

Liikkeestä maahanmeno ok, seisomisessa liikkui vähän minua kohden, kun menin taakse. Tätä vahvistelin. Molemmat jätöt olivat tosi napakoita.

Nouto, oikein mainio. Tein vain yhden, kun tuo ensimmäinen oli niin hyvä.

Kaukokäskyissä vahvistin vain sitä ensimmäistä nousua, nami lensi heti, kun lähti vähänkään nousemaan.

Sitten otimme vielä hyppyä. Ensimmäisellä kerralla ei mennyt istumaan, vaan jäi seisomaan. Sitten palkkasin namilla istumista ja ne napakoituivat. Hyvää työtä. Loppuun vielä pari hyppynoutoa, jotka aivan mahtavia.

Jäi niin upea fiilis treenistä. Vani oli hienosti mukana ja teki liikkeitä mahtavalla vireellä.