En mennyt Caron kanssa agitreeneihin. Vanin kanssa oli vuorossa tällainen rata. Ensimmäisellä kerralla kylläkin jatkettiin vielä 11 putken jälkeen 6 aidalle ja siitä puomille jne. (eli alku päinvastaiseen suuntaan). Rengasta jouduimme ottamaan erillisenä, se ei ole jotenkin hahmottunut. Sen jälkeen toimikin kepeille asti. Kepeillä hiukan liikaa vauhtia ja sen vuoksi sählinkiä. Sitten taas hyvää menoa kuutosaidalle saakka. Siinä pyrin vetämään Vania hiukan oikealle ja tekemään sylikäännöksen tuolle kutosaidalle, ekalla kerralla en tehnyt sitä tarpeeksi voimaakkasti. Toisella kerralla onnistui. Sitten taas renkaalla vahvistelua.

Toinen rata alkoi samalla tavalla, mutta kutosaidalta jatkettiin 11 putkelle 10 ja ysi aidalle ja siitä keppien vasemmalla puolella olleeseen suoraan putkeen, seiska-aidalle ja kepeille. Tässä taas oli otettava rengas erikseen, mutta mentiinkin aina kepeille saakka hyvin. Keppejä Vani ei vielä hae erikseen. Tähän pätkään olin erittäin tyytyväinen, saimme vauhdin päälle eikä Vani kuumunut liikaa. Sain siis kerrottua sille ajoissa, mitä haluan. Lisäksi esteillä alkaa olla varmuutta, mikä helpottaa menoa.

Treenien jälkeen lähdimme vielä Suskun ja Pepin (Story Goes Pretty Woman) kanssa lenkille. Minulla oli molemmat koirat mukana. Lenkki meni tosi hienosti, vaikka Vani ja Peppi ovat samanikäiset nartut. Yksi pieni kähinä, ei muuta. On tosi ihana lenkkeillä, kun ei tarvitse pelätä kahakoita.