Lähdin katsomaan LAU:n hallille agin möllikisoja. Kun näin möllien radan, tajusin, että meilläkin voisi Vanin kanssa olla jotain mahdollisuuksia. Hetkisen siinä kärvistelin, ja Tiina lupasi lainata viisi euroa minulle (jätin siis rahat kotiin). Ilmoitin Vanin mukaan juuri ennen maksimöllien rataantutustumista. Siinä vaiheessa alkoivat kädet täristä ja mielessä vaan oli ajatus, että mitä menin tekemään ;) Rataantutustumisen jälkeen Vanin autosta ja teimme lämmittelyt. Sitten odottelimme hetken aikaa omaa vuoroa. Vani jäi ihan suhteellisen hyvin ensimmäisen esteen taakse, kovin kauaksi en sitä uskaltanut jättää. Ensimmäisellä suoralla oli hyppy-pituus-hyppy-hyppy-hyppy, sen jälkeen käännyttiin takaisin päin puomille ja sen jälkeen oli u-putki (käännös taas), hyppy, hyppy, A-este, muuri, hyppy (käännös loppusuoralle), pussi, hyppy ja hyppy.

Jäin jälkeen jo ekalla suoralla ja ehdin ajatella, ettei Vani hyppää pituutta, kun jäin siinä taakse. Hyvin eteni takaa ohjaten, puomin alasmeno otettiin tarkasti ja sitten Vani sujahti väärään päähän putkea. Kehuin ja jatkettiin matkaa, A:lla olin myöhässä ja Vani pyörähti alasmenon jälkeen, muuri meni ok, mutta sen jälkeinen aidan rima tippui. Käänsin liian voimakkaasti. Pussi ok, kahden hypyn loppusuoralla jäin taas jälkeen ja Vani kerkesi kysellä, että mihin mentiin. Mölliradalla hylystä tuli siis 10 virhepistettä ja sen lisäksi tuo vitonen, eli selvittiin 15 virhepisteellä. Aivan mahtava fiilis oli radan jälkeen, me selvittiin kunnialla ;D!!!

Sitten jäimme katselemaan kilpailevien rataa. Palkintojen jaossa kävi ilmi, että Vani sijoittui kolmanneksi maksimölleissä :) Ihanneaika 50 sekuntia alittui reilusti, meidän aika oli 31,75 s. Vani sai uuden, pinkin lelun lahjaksi. Ja sitä retuutettiin kyllä koko ilta. Caro oli mukana hengailemassa, sen kanssa en kisannut.