Mentiin taas LAU:n hallille agiliitoa varten. Susku toi myös Cabbyn paikalle. Cabbyn kanssa muistuttelimme taas rengasta ja sen lisäksi muuria pituutta ja puomia. Puomin alasmenolle taisimme löytää oikean tavan ottaa kontaktin. Myös muuri ja pituus muistuivat mieleen. Tehtiin pieniä radanpätkiä ja kivasti ukkeli liikkui, kun se yhteinen sävel löytyi. Harjoittelu jatkukoon... Caro teki vauhtipätkiä, ei mitään vaikeita juttuja, kunhan fiilisteltiin. Ja taas mentiin lujaa Cool Vani tyytyi katsojan rooliin.

Kotimatkalla pysähdyimme Kauriinkadun hiekkakentälle tokoilemaan. Pakko oli jotain tehdä Vanin kanssa, kun se oli niin pettynyt taas kun ei päässyt tekemään agia. Vanin kanssa teimme perusasentoja, joista lelupalkka. Lisäksi niitä parin askeleen seuraamisia, pikkuhiljaa tuntuu se "jujukin" löytyvän. Vani teki myös pari vauhtinoutoa sekä kaukoja. Kaukot olivat aivan superhyvät! Loppuun vielä kolme puunkiertoa, joista kaksi stopilla ja yksi suoraan leluun. Kaikki hienoja!

Carolle pitkä seuraaminen, paikallaan siirtymiset vähän kökköjä, muuten tosi mainio kontakti. Luoksetulo oli kohtuu hyvä, himpun verran napakammat saisivat stopit olla, mutta alkaa tämä olla kunnossa. Carollekin pari vauhtinoutoa hetsaten, joku oli aivan liekeissä.

Loppuun otin paikkamakuun ja paikkaistumisen molempien kanssa. Olin piilossa. Vani nousi paikkamakuun alussa, kävin palauttamassa Caron viereen. Sitten rauhallinen makuu. Lyhyt paikkaistuminen oli bueno molemmilta, olivat niin tarkkaavaisia!!!