Hengissä ollaan edelleen, en ole vain ehtinyt / jaksanut kirjoitella blogiin. Viime viikolla treenaattiin agia ja tokoa, treenit on kirjattu vihkoon enkä enää kehtaa niitä päivitellä tänne. Yritän olla aktiivisempi jatkossa ;)  Caro on ollut nyt kuukauden ilman antibiootteja ja viime viikon maanantaina lopetin myös Propalinin syöttämisen. Koputan puuta ja toivon, että virtsatietulehdus olisi ollut vain ärhäkän bakteerin aiheuttamaa eikä virtsankarkailusta johtuvaa. Miehän en ole missään vaiheessa löytänyt todisteita siitä, että tuolla karkailisi virtsa ja Propalin-kuuri oli ikään kuin varmuuden vuoksi. Normaalin ruoan lisäksi olen syöttänyt tuolla C-vitamiinia, kun se vaikuttaa virtsan happamuuteen. C-vitamiinin antamista jatkan edelleen.

Toissapäivänä, eli maanantaina palasin kuukauden kesäloman jälkeen töihin ja viime viikko meni osittain "arkeen" totutellessa ja valmistautuessa. Eilen käytin molemmat tytöt fysioterapeutilla Taavetissa. Molemmat saivat kahden tunnin käsittelyn, eli yhteensä olimme fysioterapeutilla neljän tunnin ajan. Caro käsiteltiin ensin ja sillä olivat varsinkin kylkiluiden väliset lihakset kipeinä. Ja syyllinen on tuo mv beecee. Caron lihakset tuntuivat myös kuivilta, eli juottamisesta on pidettävä huolta. Caro on kyllä huono juomaan, joten siihen kiinnitän nyt huomiota. Myös takareidet olivat kireinä. Caro on kuulemma sisukas kaveri, tiedossa on, että koskee mutta ei tuo muuta kuin tuhahtanut pari kertaa. Kipukynnys on siis korkealla enkä ihmettele yhtään sitä, että virtsatietulehdus ilmeni vasta verisenä virtsana. Hyvin lähtivät kuitenkin kireydet aukenemaan.

Vanin oikea puoli oli huomattavasti paremmassa kunnossa kuin vasen. Oikean puolen käsittely meni nopeasti ja neiti vain nautti. Vasen puoli olikin heti eri juttu, varsinkin kun mentiin kohti lantiota ja jalkojen + rungon liitoskohtaa. Siinä teki kipeää, kuten myös vasemman takareiden kohdalla. Neiti jopa murahti kerran ja oli lähdössä pois käsittelystä. Hyvin kuitenkin rentoutui. Molemmille käytettiin laseria kipeimmissä kohdissa. Kerroin fysioterapeutille jalkojen nykimiskohtauksesta, mutta hän ei löytänyt mitään epäilyttävää kohtaa. Myös hän oli sitä mieltä, että anaalit voivat tehdä tuollaisen tempun.

Tytöt menevät tulevana maanantaina uudestaan fysioterapeutin käsittelyyn ja elokuussa kolmannen kerran. Tämä viikko pidetään siis taukoa agista, kieppejä ja muita temppuja saa kyllä tehdä, että runko pysyi liikkuvana.

Vihdoinkin olen uskaltanut myös miettiä elokuun kisakalenteria. Ilmoitin tänään Vanin Kouvolan ja Heinolan näyttelyihin. Lisäksi olen suunnitellut Kotkan agikisoja, joissa Vani tekee mahdollisesti debyyttinsä agissa. Tokopuolella olisi 16.8. piirinmestaruuskisat, mutta arvon sitä edelleen. Samana päivänä olisivat oman seuran agikisat, minne haluaisin ilmoittaa Caron. Mutta eivätköhän nuo suunnitelmat tämän ja ensi viikon aikana aika pitkälle selviä... Ja tärkeintä on, että koirat pysyvät terveinä eikä ahnehdita liikaa juttua. Pysyy homma mielekkäänä Silmänisku