Ihan ensimmäiseksi: Onnea kaikille Hannoille, Johannoille, Jenneille, Jonnille... :D

Tänään päästiin pitkästä aikaa agiliitoon. Caron ryhmästä ei ollut muita paikalla, joten menimme Minnan vetämään treeniin. Kivaa kieputusta oli kehitelty. Kaksi ensimmäistä radanpätkää menivät hyvin ja vauhdikkaasti. Vain pientä viilausta. Viimeisellä radalla Caron ajatus katkesi, kun minulta tippui nakkeja radalle ja ne kaikki oli pakko etsiä. Huoh. Viimeisellä radalla kävi myös meidän suurin ongelma, eli että meno muuttuu kiemuraisissa kohdissa, joissa on esimerkiksi takaakiertoja hieman katkonaiseksi. Tähän pitää jatkossa kiinnittää huomiota...

Sami oli kehitellyt Vanin ryhmälle mm-karsintaradasta pätkän. Ekalla radalla Vani oli tosi kuumana. Eka este oli putke, jonne singahti hirveällä vauhdilla eikä malttanut sitten enää kuunnella ja taipua seuraavalle hypylle. Pikkuhiljaa saatiin kuitenkin meno paremmaksi. Muutamia huomioita tämän päivän treeneistä:

- Minun on annettava Vanin mennä edelle, en voi aina yrittää olla sen edellä.

- Takaakierrot onnistuvat.

- Keppien aloitus toimi nyt paremmin kuin aikaisemmin, hiukan mietti, mutta kun vahvistin kepitkepit -käskyllä niin aloitti pujottelun. Pujotteluja ei tarvinnut tänään korjailla.

- Kontaktitreeni on aloitettava ihan oikeasti. Tänään otettiin kontaktit erillisinä ja tiettyä kaavaa noudattaen. Tätä on jatkettava.

- Takaaleikkaus renkaalle ei onnistunut. Rengasta siis vahvistettava.

Hauskaa oli kyllä Vaninkin kanssa, kun päästiin vauhtiin.

Kotiin päästyä kurkkasin Vanin hännän alle ja perkaleen juoksut alkoivat. Seitsemän kuukautta oli väliä edelliseen, eli ihan aikataulussaan ne alkoivat. Jotenkin vain ajattelin, että juoksujen alkuun olisi pitempi aika (aika menee niin nopeasti nykyisin). Paljon Vani on kyllä viime aikoina merkkaillut ja ollut kärttyinen Carolle, joten tämä oli tietyllä tavalla odotettavissa. Vani ei siis starttaa ensimmäistä agilitykisaansa 6. elokuuta Kotkassa. Pitää katsella nyt syyskuun kisoja "sillä silmällä"...