16.8. kisasimme Caron kanssa oman seuran kisoissa täällä Lappeenrannassa. Päivä oli erittäin sateinen, mutta onneksi oli tarpeeksi vaihtovaatteita mukana. Hieman kylmä tuli, muuten oli oikein mukava päivä. Vuorossa oli Asko Jokisen kaksi agilityrataa ja Elina Hannikaisen yksi hyppyrata. Ensimmäiseltä radalta tuli vitonen, Caro jätti toiseksi viimeisen kepinvälin pujottelematta. Korjasin sen suoraan siitä, muuten meni tosi kivasti. Joissain kohdissa olisin saanut odottaa hieman enemmän koiraa, sillä olisivat kaarrokset lyhentyneet. Tuloksena siis 5, ihanneaikakin alittui. Tässä olisi video radasta. Suuret kiitokset Johannalle kuvaamisesta!!!

Toinen rata oli kimurantimpi. Alku meni ihan ok, mutta sitten sähläsin yhden välistävedon ja Caro hyppäsi esteen väärästä suunnasta. Siitä siis HYL. Ajattelin, että liitelemme loppuradan ilman paineita, mutta sitten meinasin törmätä puomiin ja UNOHDIN radan. Eihän sillä mitään väliä ollut, mutta tyrkkäsin Caron putkeen puomin sijasta ja sitten vasta muistin, mitä piti tehdä. Tämän ajatuskatkoksen jälkeen loppurata meni hienosti, aivan niin kuin olin suunnitellut. Eipä ole tuollaista katkosta ihan äskettäin tapahtunut :)

Hyppyrata tuntui ihan mukiinmenevältä rataantutustumisen aikana. Mutta sitten Caro sai lähdössä vainun yhdestä tutusta ihmisestä ja rupesi koomailemaan. Se lähti tosi huonosti / hitaasti liikkeelle, mutta teki kaiken kyllä oikein. Kepit olivat kuudes este vaikeasta avokulmasta, mutta hyvin haki. Siinäkin vielä haisteli ja oli poissaoleva. Keppien jälkeen haju taisi hävitä ja homma rupesi pelittämään, mutta harmiksi sujahti väärään putkeen ja siitä HYL, heti sen perään tökkivät myös välistäveto ja takaakierto. Äsh! Viimeinen vauhtisuora oli jo vauhdikasta menoa, myöskin täysin pimeässä ollut putki löytyi.

Summasummarum päivästä... Sade ei haitannut Caro. Sen meno oli tosi hyvää kahdella ekalla radalla. Omista ohjausvirheistä johtuivat virheet, eli ekalla radalla kiirehdin kepeillä ja aloin jo miettiä seuraavaa estettä. Sitä ei saisi tehdä. Toisella radalla se välistäveto epäonnistui, koska liikuin itse liikaa ja jätin vekin puolitiehen. Virhe sekoitti myös pakan niin pahasti, että se loppurata unohtui. Ja viimeisellä radalla opin sen, etteivät liian kivat kaverit saa olla kentän laidalla. Illalla väsytti ihan kiitettävästi, kun takana oli lauantain 12 tunnin kisatalkoopäivä. Hauskaa kylläkin oli, kun sai päivän olla auringossa ja katsella ykkös- ja kakkosluokkien koirakoita. Ja arvatkaapa, iskikö myös kisainto Vanin suhteen Nauru Sunnuntai-iltana kävimme myös lenkillä Suskun ja Cinan & Pepin kanssa.