Illan treenit jäivät töiden takia väliin, joten suuntasimme heti aamusta hallille tekemään pienen agitreenin. Mentiin kävellen hallille, joten koirat saivat hyvän lämmittely- ja jäähdyttelylenkin. Treenin teemana olivat tänään kepit Vanin kanssa, Caro sai humputella siinä sivussa.

Jätin kepeille verkot ensimmäiseen ja viimeiseen väliin. Pikkaisen olin yllättynyt, kun Vani haki keppien ekaa väliä jo ihan itsenäisesti. Selvästi se hokaissut, mitä kepeillä pitää tehdä. Alussa jätti muutaman kerran pujottelun kesken, luultavasti miulla oli liian kiire. Sitten, kun rytmitys löytyi, pelitti hommakin. Tehtiin useampi onnistunut toisto ja vähän Vani pääsi myös rallailemaan putkessa ja hyppimään muuria. Ja hauskaa oli kuukauden juoksutauon jälkeen! Caron kanssa otettiin myös keppejä eri kulmista ja hyvin toimi.

Iltalenkki olikin sitten hyvin vetinen. Eilen ostamani Icepeakin takki pääsi heti kovaan testiin ja selvitti sen hienosti. Nyt pitäisi vielä löytää hyvät housut, että pysyisi kokonaan kuivana. Syksy on nimittäin saapunut Lappeenrantaan! Nyt alkaa sitten taas se aika, kun tytöt joutuvat jokaisen lenkin jälkeen suihkuun.