Päästiin vihdoinkin treenaamaan ryhmän kanssa. Caron ryhmässä ei ollut muita paikalla, joten menimme Minnan ryhmään (jota veti tänään Jenna). Rata oli MM-karsintojen hyppyrata, joka meni loppujen lopuksi kohtuullisen hyvin. Pari takaakiertoa ja yksi sylikäännös aiheuttivat hiukan päänvaivaa, mutta muuten kulki hyvin. Kokeilimme myös kahdella viimeisellä esteellä ohjauskuviota, jota ei olla koskaan aikaisemmin tehty ja sekin pelitti.

Vanilla oli aika haastava rata, jota teimme kahdessa osassa. Ekan kahden hyppyesteen jälkeen oli avokulma kepeille. Siinä Vani haki koko ajan keppien takana ollutta putkea, joten lopulta teimme kepit erillisenä. Muutoin radan eka osa oli ok. Yhdelle hypylle vientiin piti lisätä kaarrosta. Lisäksi putki meni puomin alta ja koira oli ohjattava seuraavalla hypylle kerrostamalla, sen teimme uudelleen, vaikka eka kerta onnistui. Itse oli muistettava se, että käsi on pidettävä tarpeeksi kauan ylhäällä ohjaamassa.

Radan loppuosa olikin haasteellisempi. Puomi ja pussi olivat vierekkäin, mutta Vani kuunteli hyvin ohjausta ja meni puomille. Kontaktia piti vähän muistutella taas. Puomin jälkeen takaaleikkaus hypylle ja sen jälkeiselle A-esteelle, kivasti toimi ja myös A:n alastulo oli hyvä. Sitten menikin pakka sekaisin ja Vani meinasi karata kahden hypyn välillä puomille, en vetänyt sitä tarpeeksi huolellisesti mukaan. Sitten piti yhden hypyn jälkeen hakea pimeä putkensuu ja se kyllä löytyi, myös takaaleikkaus kahden seuraavan hypyn välissä. Vaikein kohta oli radan viimeinen, eli toinen pimeä putkensuu. Vani ei meinannut irrota sinne yhtään, ja pikkuisen alkoi hermo mennä. Vääntämisen jälkeen se putkikin löytyi, mutta oli se kyllä hankala.

Caron kanssa oli taas tosi mukavaa. Vanikin toimii kyllä, mutta vähän sellaista turhaa kuumumista oli tänään. Tästä se kehittyy ;D Caro pääsi pyörälenkille heti treenin jälkeen ja Vani vähän myöhemmin illalla (Vani sai myös uida...)